Savaş ÇORLU

Savaş ÇORLU

11 Mart 2012 | Pazar

Cesur yürek

Derbi öncesi sahaya ceza sınırındaki 4 as oyuncusu ile çıkmaya herhalde Fatih Terim'den başka kimse cesaret edemezdi.
İmparator; Muslera, Ujfalusi, Semih ve Necati gibi önemli oyuncularını riske ederek Fenerbahçe'den çekinmediğinin mesajını verdi.
Terim, futbolcuları öylesine motive etmiş ki, sınırda olan 4 oyuncu ve diğerleri üzerine düşen görevleri derbiyi unutarak en iyi şekilde yaptılar.
İlk yarıda ofansif bir oyun sergileyen Galatasaray, hücumda istediği baskıyı kuramayınca ikinci yarıya Riera-Emre değişikliği ile başladı ve oyunun hakimi olmayı başardı.

Göçek'e tam not
Melo ile aradığı golü bulan Cimbom, golden sonda ilk yarıdaki futbolunun çok üstüne çıktı. Arı gibi çalışan Emre'nin üst direkten dönen topu takımı daha da ateşledi. Emre'ye direkten dönen topun ardından moral veren Selçuk'un attığı mükemmel golden sonra sevince koşarak gelen ilk kişinin Emre olması ve toplu haldeki sevinç gösterisi takımdaşlığın göstergesiydi.
Galatasaray bu galibiyetle Kadıköy'e 9 puan farkla giderek büyük bir avantaj ve moral kazandı. Eğer play-off olmasaydı alacağı tek puanla bile şampiyonluğunu ilan edecekti.
Hüseyin Göçek'in daha önce yönettiği 8 maçta Galatasaray, 2 galibiyet, 4 beraberlik, 2 de mağlubiyet almıştı. Tecrübeli hakem, bu kez Galatasaray'ın bu kritik maçında iyi bir yönetim
göstererek tam not aldı

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor