Savaş ÇORLU

Savaş ÇORLU

21 Mart 2012 | Çarşamba

Akıllar play-off'ta

Bu sezonun en iyileri ve vazgeçilmezleri Muslera, Emre kulübede, Melo ve Elmander ise kadroda bile yoktu. Bu da Fatih Terim'in as yedek oyuncu ayrımı yapmadığını bir kez daha gösterdi ama bu defa pahalıya patladı.
Maça fırtına gibi başlayan ve ilk yarıda tek kale oynayan Galatasaray özellikle Baros ve Aydın ile girdiği pozisyonları gole çeviremeyince sıkıntı başladı.
İkinci yarıya sahanın en iyilerinden Aydın'ın yerine oyuna giren Sabri'nin hatasıyla Erman'ın ayağından gelen Sivasspor'un golü Galatasaray'da büyük bir şok etkisi yarattı.

SUÇLU KOMUTAN TERİM
Goldeki hatasının moral kaybını üzerinden atamayan Sabri, yaptığı isabetsiz ortalar ve kademe hataları ile takım arkadaşlarının da tepkisini çekince takım halinde bir düşüş oldu.
Haftalar sonra ilk kez bir arada onbirde maça çıkan Necati ile Baros'un aynı stil futbolcular olması ve uyumsuzlukları kaybedilen maçta büyük bir etken oldu.
Kupaya erken veda edilmesinin baş suçlusu komutan Fatih Terim'dir.
Galatasaray'ın Ziraat Türkiye Kupası'na erken veda etmesindeki diğer bir önemli etken ise aklında şampiyonluktan başka hiçbir düşüncesi olmayan oyuncuların play-off ile yatıp kalkmalarıdır.
Hakem Abitoğlu ise kararlarıyla büyük tepki çekti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor