Savaş ÇORLU

Savaş ÇORLU

24 Mart 2012 | Cumartesi

Yeni bir yıldız doğar mı?

Ziraat Türkiye Kupası'nda Sivasspor'a yenilerek turnuvaya erken veda eden G.Saray'da yarın oynanacak olan Trabzonspor karşılaşması tam anlamıyla dönüm maçı olacak.
Sivas şokunu üzerlerinden atabilmeleri için futbolcularına Florya'daki idmanlardan önce ve sonra terapiler yapan Fatih Terim'i düşündüren en önemli konu sakat olan Elmander'in yokluğu.
Sivas maçında göze batan Necati ile Baros arasındaki uyumsuzluk nedeniyle Terim'in iki oyuncudan birini Trabzon maçında kulübeye çekeceğini düşünüyorum.
Bu zamana kadar birçok kez şapkadan tavşan çıkarırcasına süpriz oyuncular ile zorlu maçların üstesinden gelen Terim'in bana göre en zorlu sınavı bu olacak. Neden mi?..
Rakip de kendisi gibi kupa mağduru, hal böyle olunca iki takım da kazanmak için elinden geleni yapacak. İlk maçta eski Trabzonsporlular Ceyhun, Engin ve Selçuk'un golleriyle kazanmıştı Galatasaray.
Bu üçlüden özellikle Engin ve Selçuk gününde olurlarsa galibiyet gelir ve play-off öncesi bir kaza yaşanmaz.

YİNE SÜRPRİZ YAPABİLİR
Sivas maçında kanatlardan çok fazla orta yapamayan Galatasaray'da Fatih Terim'in, istatistikçi Metin Çakıroğlu ile birlikte Taffarel'in kalecileri çalıştırdığı şut makinesi ile nasıl orta yapıldığını göstermesi de futbolculara uyarı ve ders gibi geldi bana.
Kritik maçlarda sürpiz yapmayı sevenTerim'in Trabzon karşısında da herkesi şaşırtabileceğini düşünüyorum.
İlk yarıda Semih'in Beşiktaş, Emre'nin ise Fenerbahçe derbilerinde yıldızlarının parladığı unutulmamalı.
Kritik Trabzon karşılaşmasında da Terim'in, unuttuğu iki isimden Yiğit Gökoğlan ya da Mehmet Batdal'ı forvette Baros veya Necati'nin yanında oynatarak yeni bir sürpriz yapması kimseyi şaşırtmasın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor