Savaş ÇORLU

Savaş ÇORLU

26 Mart 2012 | Pazartesi

Elmander'siz asla

G.Saray'ın ve Trabzon'un Ziraat Türkiye Kupası'na erken veda etmeleri iki takım için de derbinin önemini bir kat daha artırmıştı. Ligin en deneyimli iki teknik adamı Fatih Terim ve Şenol Güneş, sahaya sürdükleri 11'ler ile galibiyetten başka bir sonucu düşünmediklerini belli etmişlerdi.
Hal böyle olunca ve iki takımın oyuncuları da agresif ve sert bir bir futbol ortaya koydular. Terim, mecburiyetten Baros-Necati ikilisi ile devam ederek 4-4-2, Güneş ise Halil'i kulübeye çekip, forvette Burak'ı oynatarak 4-5-1 sistemi ile G.Saray'ın hızını kesmeyi başardı. Baros'a yapılan çok net bir faulde devam kararı veren Cüneyt Çakır, bu pozisyonun ardından kontrataktan Burak ile gelen golden sonra G.Saray'ın temposu daha da düşürdü.
Maç boyunca G.Saray'ın gol silahları Necati ve Baros'un uyumsuzlukları tıpkı Sivas maçında olduğu gibi Trabzon karşısında çok açık şekilde görüldü.

DEĞİŞİKLİKLER ATEŞLEDİ
Terim'in 2. yarıda yaptığı 3 oyuncu değişikliği pozisyon bile bulmakta zorlanan G.Saray'ı uyandırdı.
Necati-Yiğit, Engin-Sabri ve Emre-Mehmet Batdal değişiklerinden sonra Sabri'nin çabası ile gelen penaltı golü Galatasaray'ı mağlubiyetten kurtardı.
Play-off maçları öncesi Bu sezon oynadığı 6. derbi maçından da yenilgisiz ayrılan G.Saray'da Elmander bu takımın yarısın olduğunu birkez daha kanıtlamış oldu. Sağlık heyeti ne yapıp etmeli İsveçli golcüyü bir an önce takıma kazandırmalı.
Terim'in sürpiz yaparak oyuna aldığı Batdal da son dakikada o golü atsa tarihe geçebilirdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor