Savaş ÇORLU

Savaş ÇORLU

28 Mart 2012 | Çarşamba

Fatih Terim yine gidebilir!

Şampiyonluğun güçlü adayı G.Saray'da Fatih Terim'in gelecek yıl İnter'e gideceği haberleri play-off öncesi camiayı tedirgin etmeye başladı...
Terim, gider mi kalır mı?..
Bence gider. Çünkü G.Saray'da çok da mutlu değil.
Gitmek mi zor, kalmak mı?..
Bence kendisi de tam olarak bilmiyor. Ama duygularına yenilmez ve teklif alırsa gitmesi kuvetli ihtimal gibi görünüyor.
Terim, Milan'da başarılı olduğu bir dönemde bazı ayak oyunlarından dolayı İtalya'dan ayrıldı. Aradan 10 yıla yakın bir zaman geçmesine rağmen içindeki İtalya ateşi hiç sönmedi.
Bunu bilmeyen yok. Son 3'ü kabus gibi geçen ve hatırlamak dahi istemediği yıllardan sonra G.Saray'ın bugünkü başarısında en büyük pay sahibi de odur.
Terim'in İnter'in başına geçeceği yolundaki haberler bitmiyor.
Ateş olmayan yerden duman da çıkmaz.
Terim'in bu sene yalnızca ligde yaptıkları İnter'in iştahını kabarttı. İtalyan medyası "İmparator İnter'e geliyor", "Anlaşma sağlandı", "Sezon sonu işlem tamam" gibi manşetler atmaya başladı.

YARIM KALAN İŞ...
Terim, takımı şampiyon yapsa da İnter'in resmi teklifi kafasını karıştıracak. Göreve gelirken, söylediği"Söz konusu G.Saray ise gerisi teferruattır" lafının arkasında durup Devler Ligi'ne mi konsantre olacak, yoksa Avrupa'da İnter ile yeni başarılara mı yelken açacak? Bunu hep birlikte göreceğiz.
Bana göre Terim, 2000'de kazanılan UEFA Kupası'ndan sonra nasıl İtalya'ya "İmparator" olarak gittiyse sezon sonu 2'nci İtalya macerasına bu defa Milan'ın en büyük rakibi olan İnter'in başında başlayacak.
Neden mi? Terim, 10 yıl önce Milan'da yaşadıklarından sonra yarım kalan işini bitirmeyi çok istiyor. Gitmesi için sözleşme açısından da önünde bir engel bulunmuyor. Ayrıca, "Mayısta mukavelem bitiyor" diyerek ayrılık sinyalini de açıkça vermiştir. Bence 2000 yılında yaptığı gibi yine gidecek...
NOT: Ranieri'nin görevine son veren İnter Başkanı Moratti, Fatih Terim'i çok beğendiğini daha önce dile getirmişti...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor