Savaş ÇORLU

Savaş ÇORLU

04 Mayıs 2012 | Cuma

Tehlike kapıda

Süper Final maçlarına 5 puan önde giren ve büyük ölçüde şampiyon olacak gözüyle bakılan Galatasaray'da dört maçta kaybedilen beş puan camiayı tedirgin etmeye başladı.
Türkiye Futbol Federasyonu'nun 8 ay sonra G.Saray'ı şike konusunda PFDK'ya sevk ederek olaylara dahil etmek istenmesi, yönetimden çok taraftarın tepkisini çekti.
Yaklaşık 20 bin taraftarın, Taksim'deki protestoda yalnız kalması hoş olmadı. Başkan Ünal Aysal olmazsa bile birkaç yönetici yürüyüşte yer almalıydı..

Öztürk neden sustu
Sezon başından bu yana Türkiye TFF ve Fenerbahçeli yöneticilere karşı mücadele veren tek yönetici olan Adnan Öztürk'ün en kritik dönemde susturulmasına ise anlam veremiyorum.
Son oynanan G.Saray-Trabzon derbisinde ise teknik adamların demeçleri karşılaşmanın önüne geçti.
Fatih Terim, hakemleri suçlayan ve sezon sonunda daha ağır açıklamalar yapacağını ifade ederken; Şenol Güneş ise belki de futbol hayatında ilk kez bu kadar sert bir konuşma yaparak kendisine haksız eleştiri yapanlara ders verdi.
Başkan Aysal'ın sezon başında tam yetki verdiği Terim, "Sezon sonu daha ağır konuşabilirim" diyerek kimlere mesaj verdi?
Başkan Ünal Aysal ise "Şimdilik susuyoruz gerektiğinde herkese ve her camiaya verecek cevabımız" var diyerek sağ duyu çağrısında bulunmuş olsa da sezon sonunda atı alan Üsküdar'ı geçmiş olabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor