Savaş ÇORLU

Savaş ÇORLU

07 Mayıs 2012 | Pazartesi

Şimdi Süper Final oldu!

Tüm hazırlıklar şampiyonluk üzerine yapılmıştı. Kutlamalar için sürprizler bile hazırlanmıştı.
Herkesin kulağı Trabzon'dan gelecek iyi haberdeydi.
Galatasaraylıların beklediği gol haberinin Trabzon'dan değil Fener'den gelmesi futbolcuları daha da hırslandı. Cezası nedeni ile maçı tribünden izleyen Fatih Terim, herkesin ezberlediği 11'den formsuz Necati'nin yerine Baros'u oynatarak galibiyetten başka bir sonucu düşünmediğini çok açık gösterdi. İlk yarıda Beşiktaş'ın kalesini ablukaya alan Galatasaray önce Melo, ardından da Almeida'nın kendi kalesini attığı gol ile Trabzon'dan gelecek haberi beklemeye başladı.

Rehavete kapıldılar
İlk yarı soyunma odasına moralli giden Galatasaray, koridorda gelen gol haberi ile şampiyonluk için umutlarını artırdı.
Bir taraftan farkı açmak isteyen G.Saray, diğer taraftan da Trabzonspor'dan gelecek gol haberlerini bekleyerek maçı götürmeye çalıştı.
Aklı Trabzon'da olan futbolcular maçın rehavetine kapıldı ve iki dakikada maçı 2-0'dan 2-2'ye getirerek büyük şok yaşadılar.
Beraberlik golünden sonra ise kutlamalar için hazırlanan meşalelerin yakılması Arena'yı toz duman yaptı.
G.Saray'ın berabere kalması Fener'in kazanması ile Arena'daki tur hesapları altüst oldu ve şampiyonluk Kadıköy'e kaldı. Şampiyonluğu belirleyecek maçın Saracoğlu'nda olması ile Futbol Federasyonu ve yayıncı kuruluşunun istediği gerçekleşti ve adı gibi "Süper Final" oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor