Savaş ÇORLU

Savaş ÇORLU

07 Ocak 2013 | Pazartesi

Güzel günler

Yaklaşık 24 yıl sonra Alanya'ya kampa giden Galatasaray'ın kaldığı yerin Alp Dağları'nı andırması futbolcuların performansına da yansıdı.
Galatasaray'ın yeniden başına geçtikten sonra ilk kez yurt içi kampı yapan Fatih Terim'in yakın ilgisi ve bol oksijen motivasyonu da üst seviye çakırdı.
10 gün süren devre arası tatili sonrası yapılan testlerden futbolcuların hepsinin zorlanmadan sınıfı geçmesi önceki yıllara göre takımdaki disiplininin de tavan yaptığı gösterdi.
Yoğun yağmur altında yapılan idmanlarda bile kıran kırana mücadelelerin olduğu çift kale maçlarındaki oyunculardaki istek, arzu, arkadaşlık ve teknik heyetin de yer aldığı şakalaşmalar ikinci yarıda başarıyı daha perçinleyecek bence.

Ujfalusi şaşırttı İdman
maçlarında ön plana çıkan oyuncular arasında ilk sırada Hamit geliyor.
Hamit'in sağbekte ve kanattaki savunma yönünün iyi olması ve başarılı ortaları, Elmander'in attığı şık goller ve hırsı, Umut'un daha fazla topla buluşması ve top kapması, Emre'nin güçlenmesi ve özellikle ikili mücadelelerdeki sertliği herkesi fazlasıyla memnun ediyor.
Beni şaşırtan en önemli olay 5 ay takımdan ayrı kalan Ujfalusi'nin kilo almadan formunu koruması oldu. Mart ayından önce sahalara dönemeyeceği açıklanan Çek futbolcu böyle devam ederse şubat başında sahalara dönerse hiç de sürpriz olmaz.
Alanya'daki haberler iyi bakalım bu güzellikler ikinci yarıya nasıl yansıyacak!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor