Savaş ÇORLU

Savaş ÇORLU

21 Şubat 2013 | Perşembe

Uyarmıştı!

Maçtan önceki basın toplantısında Fatih hoca bizlere bazı gerçekleri anlatmaya çalışmıştı. Ligde kötü günler geçiren Schalke maçı kolay olmayacaktı. İddialı olmasına alıştığımız Fatih Terim takımının zaferlerle dolu tarihine bir yenisini eklemek istiyordu. Sahaya çıkacak onbirler açıklandığında bile herkes G.Saray'ı favori göstermeye devam ediyordu. Bastos ve Farfan oynadıkları futbolun sahada kazanıldığını ıspatlarcasına oynadıkları oyun ile bizlere gösterdi. Sol kanatta Riera ve Sneijder ikilisinin özellikle ilk 45 dakikadaki performası Schalke için adeta bir maden oldu. Burak'ın ayağından gelen muhteşem golün hemen sonrasında Hamit'in direkten dönen topu, hem yıldız oyuncuyu hem de takımı demoralize etti. Almanların sağlı sollu atakları, Galatasaraylı futbolcuları sıkıntıya soktu. Sahada soğukkanlı ve tecrübesini 90 dakika konuşturan tek isim ise Drogba oldu. Fildişili futbolcu sadece Burak'ın attığı golün mimarı değil, aynı zamanda Burak'ın kaçırdığı iki net pozisyonda alda at dercesine adrese gönderdiği paslarla farkını ortaya koydu.

Hamit çileden çıkardı
Sneijder ve Riera ikilisinin verdiği açıklardan rahatsız olan Terim'in kulübede en büyük kozu olan Amrabat'ı oyuna alması da Galatasaray'ın etkisiz futbolunu değiştirmedi. Her şeye rağmen Drogba'nın bu maçtaki yalnızlığı Almanya'daki rövanşta sona ererse Terim'in aslanları yeni bir tarih yazabilir. Hamit için parantez açmak gerekirse bu sezon 5. kez direkten dönen top kendisini demoralize etti. Bu pozisyondan o kadar etkilendi ki, ikinci yarı taraftarı da çileden çıkardı. Fatih hoca morali bozulan oyuncusunu kenara alırken taraftarın ıslıklaması ise hiç hoş olmadı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor