Savaş ÇORLU

Savaş ÇORLU

22 Temmuz 2013 | Pazartesi

10 numara yakıştı

Süper Lig'de uzun yıllardır takımı olmayan İzmirli futbolseverler son iki yılın lig şampiyonunu G.Saray'ı aslanlar gibi karşıladılar. Kafilenin Adnan Menderes Havaalanı'na inmesi ile başlayan sevgi gösterileri futbolcuları şaşırtı.
İzmir'in plaka numarası olan 35. dakikada statta toplu halde yaktıkları sarı-kırmızı renklerden oluşan meşaleler ise geceye ayrı bir renk kattı. Yıldızlar topluluğu Galatasaray'ın ideal 11'e yakın kadro ile başladığı maçta farklı olan tek şey ise Sneijder'in yeni forması 10 numara ile karşılaşmaya başlamış olmasıydı.
Terim'in işi çok zor İngiltere
kampında oynadığı iki hazırlık maçında da gol atan Hollandalı yıldız Galatasaray forması ile ilk kez çıktığı 10 numaranın hakkını 10 numara futbol, 10 numara golle süsleyerek 10 numaranın çok yakıştığı 45 dakika oynadığı futbolla gösterdi.
35'lik yıldız Drogba'nın futbolu ve sahada oyması ise tüm takıma ayrı bir güven verdiğini bir kez daha gösterdi. 5 yabancı ile maça başlayan Galatasaray'da Muslera ve Melo'nun da dahil olmasından sora 6 yabancı olayında kaleden forvete kadar işi en zor olan isim Terim olacak.
Son iki yılın şampiyonu Galatasaray Malaga karşısındaki futbolu ile tat vermemiş olsa da güven verdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor