Savaş ÇORLU

Savaş ÇORLU

01 Nisan 2012 | Pazar

Şampiyonluk ateşi yanıyor

Ünal Aysal ve yöneticiler rahat ve tartışmasız geçen bir kongreden sonra günün yorgunluğunu 3 puanla atabilmek için gelmişlerdi Arena'ya.
Adnan Polat'ın geçen yıl mali genel kurulda başına gelenlerden dolayı kongre öncesi küçük de olsa bir tedirginlik yaşayan başkan Aysal, salondaki desteği görünce rahat bir nefes aldı. 2998 ile tarihin en yüksek oyunu alarak başkan seçilen Ünal Aysal, idari, mali ve borçlanma için yapılan yetki oylamalarının hepsinden tüm salonun desteğini alarak gücüne güç kattı.
Aldığı destekten sonra yaptığı konuşmada, "Sizler rahat uyuyabilirsiniz, biz hizmet için buradayız. Galatasaray için en iyisini vereceğiz" lafı ise fazla söze de gerek bırakmadı.
Maça geçecek olursak Süper Final'e 1 kala Orduspor maçının sezonun en rahat karşılaşması olması bekleniyordu.
Culio'nun bu maçta oynamak istemediğini açıklaması ile başlayan sözleşmesindeki madde ile de devam eden gerginlik maça da yansımış görüldü.

POZİSYONLAR AZALDI
Bir hafta içinde yaşanan bu olaylardan en çok etkilenen iki isim ise teknik direktör Fatih Terim ve Cuper olmuştu sanki.
Cuper'in defansif oyununa karşılık, Terim'in ofansif futbolu seviyor olması maçın seyir zevkini düşürdü. Necati'nin attığı golden sonra sinyor Terim'in de ikinci yarı Baros'u çıkartarak Cuper gibi, defansif futbolu tercih etmesi ve skoru korumaya çalışması pozisyon kısırlığını da beraberinde getirdi.
Pozisyonu ve çok fazla seyir zevki olmayan maçta gecenin en güzel ve olumlu şeyi Necati'nin Arena'da attığı jeneriklik şık gol şampiyonluğu ateşledi.
Sabri'nin Engin'in güzel pasını takip ederek kendi çabası ile attığı golden sonra hem kendisini hem de takımını rahatlattı. Galatasaray artık bugünkü derbinin sonucunu bekleyecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor