Savaş ÇORLU

Savaş ÇORLU

09 Nisan 2012 | Pazartesi

Konsantrasyon!

Bir tarafta ligden düşmüş bir takım, diğer tarafta ise 'Süper Final' öncesi şampiyonluğun en avantajlı ekibi vardı. G.Saray'ın Melo ile Riera arasında yaşanan kavganın izlerini iyi futbol ile unutturması bekleniyordu.
Bu sezon 10 gol atmış ve takımın en iyilerinden olan Melo'nun yokluğu çok açık görüldü.
Yerine orta sahada oyun kurucu görevini üstelenen Engin'in hırslı mücadelesi ve kendine güveni Süper Final maçları öncesi umut verdi.
45 dakika sahada kalan Sabri'nin etkisiz futbolu ve yaşadığı top kayıpları yine pes dedirtti.
Terim, Sabri'yi çıkarıp Aydın'ı alarak uyuyan Galatasaray'ın uyanmasını sağladı.

Futbol tat vermedi
50 dakika 10 kişi mücadele eden Manisa karşısında Selçuk'un biri penaltıdan iki golü ve Muslera'nın tribünlerin isteği üzerine attığı penaltı golü kimseyi yanıltmasın, bu futbol tat vermedi. Maçın başında İsaac, kaleci ile karşı kaldığı golü atsa ve Manisa maçı 11 kişi tamamlayabilse skor böyle olmazdı.
Baros'un perdeyi kapatan golü sonrası sevinci ise gol özlemi çektiğinin göstergesiydi. İki takım da konumlarından dolayı konsantrasyon eksikliği yaşadı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor