Savaş ÇORLU

Savaş ÇORLU

15 Nisan 2012 | Pazar

Kartal'a yarar

Süper Final'in açılış karşılaşması için yağmur dışında her şey mükemmeldi İnönü Stadı'nda. Maçtan önce iki takımın yöneticilerinin toplu halde katıldığı yemekteki dostluk, stadın protokol tribünlerine ve seyircilere de yansımıştı.
Yoğun yağmur altında iki takımın logolarının yer aldığı bayraklı, müzikli ve davullu Süper Final açılış koreografisi de görülmeye değerdi.
Aslında maçın erteleneceği çok önceden belliydi. Muslera ve Ufuk ısınmak için sahaya çıktıklarında maçın iptal olacağını kaleci antrenörü Taffarel ile paylaşmıştı.

SIKINTILAR YAŞANABİLİR
Maçın hakemi Hüseyin Göçek'in yardımcıları ile birlikte iptal kararı öncesi az sayıdaki görevlilere 3 kez su birikintilerini temizletse de son kararı bu maçın oynanmayacağı şeklinde oldu. Göçek'in bu kararı iki takım başkanlarını ve yöneticilerini de memnun etti.
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve G.Saray Başkanı Ünal Aysal, "Oynanmasını isterdik ama bu şartlarda imkansızdı" demekle yetindi.
Beşiktaşlılar ise yağmurlu havadan dolayı satılmayan yaklaşık 10 bin biletin bu defa satılacağının sevincini yaşadı.
Ancak bu derbinin tehir edilmesi hiç kuşkusuz ki teknik direktör Fatih Terim ve Tayfur Havutçu'yu etkileyecek.
Bir haftadır takımlarını bu derbiye hazırlayan teknik adamlar, bir günlük aradan sonra oyuncularını tekrar kampa alarak kısa sürede yeniden oyuncularını bu zorlu maça motive etmek konusunda biraz sıkıntı yaşayabilirler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor