Savaş ÇORLU

Savaş ÇORLU

17 Nisan 2012 | Salı

Göçek gölgeledi

İnönü Stadı'nın çimlerine 48 saat içinde ikinci kez basan ve aynı 11'ler ile sahaya çıkan iki takım vardı. Maçta cumartesi gününden farklı olan tek olay ise yağmurun olmaması ve boş kalan tribünlerin dolmasıydı.
Fenerbahçe'nin Trabzonspor'u mağlup etmesi Galatasaraylı oyuncuları daha da hırslandırmış gibiydi. Önceliğini gol yememe üzerine kuran G.Saray, Beşiktaş'ın atak oynadığı sırada Melo ile bulduğu golün ardından rakip kaleye daha rahat gitmeye başladı.
Melo'nun attığı golden sonra sevincine ilk ortak olan kişinin de kavga ettiği ve sahanın en kötüsü olan Riera'nın olması barışı açıkça gözler önüne serdi.
İkinci yarı skoru korumak için takım halinde savunma yaparak başlayan Terim'in formda Necati'nin yerine Aydın'ı alması galibiyeti ne kadar istediğinin göstergesiydi.

Aydın ve Muslera
Nitekim Aydın'ın attığı mükemmel golle oyun üstünlüğünü tamamen ele geçirdi.
Muslera, ilk yarıda Mustafa, ikinci yarı ise Veli'nin kaleye giden sert şutunu çıkartarak galibiyetin baş mimarı oldu.
Verdiği kararlar ve gösterdiği kartlar ile iki takım oyuncularının da tepkisini Hüseyin Göçek'in yönetimi özellikle siyah- beyazlı oyuncuları ve tribünleri isyan ettirdi.
Maçın sonlarına doğru bazı taraftarların sahaya girmesi Göçek ve Eboue'ye saldırmaları ise maçı unutulmayacak derbiler arasına soktu .
Galatasaray, Süper Final'in ilk maçında almış olduğu bu galibiyet ile Fenerbahçe maçına 5 puan fark ile güle oynaya çıkacak olmanın mutluluğunu yaşadı ...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor