Savaş ÇORLU

Savaş ÇORLU

26 Nisan 2012 | Perşembe

Tek suçlu biziz!

Florya Tesisleri'nin kapıları medyaya neden kapalı, bilen ve anlayabilen var mı?
Rakip takımların haftada en az bir-iki kere açık yaptıkları idmanlar G.Saray'da sezon başından beri kapalı yapılıyor.
Süper Final'de şampiyonluğa gidilirken gelen bir yenilgi ile taraftara açılan tesislerin kapıları sezon boyu olduğu gibi medyaya yine kapalı.
Florya'nın tek patronu olan Fatih Terim'in gerekli gördüğünde taraftara, gerektiğinde ise medyaya idman açarak çifte standart yapmasına anlam vermek zor.
Son 4 ay içinde medyanın izleyebildiği iki idman var. Onların da hangi sebeplerden açıldığı fazla söze gerek bırakmıyor.
Birisi 29 Aralık'ta bir araç kiralama firması ile Florya'da yapılan sporsorluk anlaşması, diğeri ise 6 Nisan'da Melo-Riera kavgası.
Birisinde maddi, diğerinde ise manevi sebepler ön planda tutulduğu için medya Florya'ya çağrılmıştı.
Bundan önceki iki idmanı ise hatırlayan çıkmaz.
Tarihi zaferlerde açıktı
Ben hatırlıyorum, 30 Eylül'de bir ter idmanı yapıldı o kadar.
Koca bir sezon geçti, çift kale tek maç izleyemedik.
G.Saray camiasının bizlerden beklediği neşeli geçen o eski idman haberlerini okuyucular ile paylaşmak için bir kavga ya da yeni bir sponsorluk anlaşması mı beklememiz lazım?
G.Saray şampiyon olacaksa ki olacak -bence kalan 4 maçını da kazanacak gücü ve motivasyonuvar- bunun için medya desteği ve birlikteliği de gerekli.
Sayın hocam, neredeyse 2-1 kaybettiğiniz F.Bahçe maçında kaçan gollerin, Selçuk'un pozisyonunda verilmeyen penaltının ve play-off'un sorumlusu olarak da bizleri ilan edeceksiniz!
Sevgili hocam; şu da unutulmamalı ki 1996-2000 yılları arasında Türkiye'de ve Avrupa'da kazanılan zaferlerin hepsinde idmanların tamamı medyaya ve taraftara açık yapılıyordu. Bu da başarının bir parçasıydı bence.
Siz isterseniz yine eski günlendeki gibi Florya'ya ayrı bir renk gelebilir, hiçbir şey gizli kalmaz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor