Savaş ÇORLU

Savaş ÇORLU

17 Aralık 2012 | Pazartesi

Ateşi Bekir yaktı

Adına'ister dünya derbisi, isterse yüzyılın rekabeti' diyelim, F.Bahçe için bu derbinin anlamı belki de hepsinden farklıydı...
Liderliğin gücü ve taraftar desteğini arkasına alan G.Saray rahat Fenerbahçe ise gergin başladı maça. Kadıköy'de karanlıkta kaldırılan şampiyonluk kupası ve Süper Kupa zaferine teknik adamların sert demeçleri de iki takımın oyuncularını da etkilemiş gibiydi.
Son iki derbiden boynu bükük ayrılan F.Bahçeliler öylesine hırs yapmışlardı ki, seremoni sırasında Aslan üzerinde kupalı koreografideki yakılan Fenerbahçe Stadına baktıklarında gözlerindeki intikam ateşi okunur gibiydi.

Baskı Fener'i şaşırttı
Maçın başlaması ile birlikte Fenerbahçe kalesini ablukaya alan G.Saray, Hamit ve Riera'nın sağlı sollu bindirmeleri ile panikledi. Hamit'in direkten dönen topu ise doping etkisi yaptı.
Melo, Selçuk, Umut ve Burak gibi oyuncların baskısı ise F.Bahçeli oyuncuları şaşırtı. Bekir'in duran toptan kendi kalesine attığı gol Arena'daki ateşin ilk kıvılcımı oldu.
Hasan Ali Kaldırım ve Selçuk'un mütiş golleri maçın seyir zevkini değiştirdi. Cimbom ikinci devre skoru korudu ve 1461'in şokunu da atlattı...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor