Serkan Yetişmişoğlu

Serkan Yetişmişoğlu

07 Mayıs 2012 | Pazartesi

Finaller iki oldu

Kupa finalisti Bursaspor, Turgay'ın muhteşem dönüşüyle Sivas engelini aşarak son haftaya zirvede girdi.
Avrupa'yı garantilemesine rağmen gruba havlu atmayan yeşil-beyazlılar, başarılı teknik adamı Ertuğrul Sağlam'ın geniş çaplı rotasyonlarından olumlu sonuçlar almaya devam ediyor.
3-2'lik Eskişehir galibiyetinin kadrosundan 8 değişik isimle sahaya çıkan Timsah, evindeki son maçta taraftarına güzel bir galibiyet hediye etti.
Hıdrellez'e karşın stada koşan 8 bin taraftarının desteğiyle, Eneramo'dan yoksun Yiğidolar önünde Bursaspor, ilk devrede 4 pozisyondan sadece sonuncusunu gole çevirdi.
Bu sezon şanssız maçlar çıkaran Turgay Bahadır, devre biterken ceza sahası dışından nefis bir bazukayla köşedeki örümcek ağlarını alarak ayakta alkışlandı.

Sıra geldi kupaya
bKupa çeyrek finalinde elediği Sivas ile oynadığı 4. lig maçını nihayet kazanmayı başaran Bursaspor, 5. maçında 3. galibiyetiyle grupta liderlik koltuğuna kuruldu. Sağlam da gidecek ve kalacakları görme açısından geniş kadrosunu güzel bir testten geçirdi.
Timsah, haftaya İstanbul'da Belediye'yi yenerse Avrupa Ligi Grubu'nu zirvede bitirecek.
Ancak 3 gün sonra Ankara'da Fenerbahçe önünde 26 yıl aradan sonra kupayı 2. kez müzesine götürebileceği tarihi bir maç var...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor