Serkan Yetişmişoğlu

Serkan Yetişmişoğlu

17 Mayıs 2012 | Perşembe

Soğuk duş!

Kupaya hasret iki takımın randevusunda Bursaspor, daha 67. saniyede yediği golün şokunu üzerinden atamayınca, 26 yıllık özlemine yine son veremedi.
Caner Erkin'in çok erken golüyle serin Ankara akşamında soğuk bir duş alan yeşil-beyazlılar, o beklenen ısırgan ve üretken oyununu sergileyemezken hiç ummadığı bir fark yedi.
10 bin taraftarının müthiş desteğine rağmen bir türlü hücumda organize olamayan Timsah, Fenerbahçe'nin pas trafiğini de kesemedi.
Batalla ve Pinto rakip defans arasında kaybolurken, Bursaspor ilk tehlikeli atağını ancak 39. dakikada Pinto ile bulabildi. Şilili forvet, bomboş kafasıyla çerçeveyi bulamazken, devre biterken Baroni'nin golü Bursaspor'un umutlarını daha da kırdı.

İPİ KOPMUŞ UÇURTMA
İkinci yarının başında saman alevi gibi parlayan Timsah, Basser ve İbrahim ile iki net pozisyonu cömertçe harcayınca umutlar Kafdağı'nın ardında kaldı. 58'de Semih'in skoru 3-0 yapmasının ardından maç tamamen koptu. Alex'in 4-0 yapan golü ise tamamen konsantrasyon dağılmasının eseriydi. Bursaspor, üzerine ölü toprağı serpilmiş gibi 'ağır çekim' tempoda oynamanın faturasını farklı skorla kupayı kaybederek ödedi.
Gladyatörler gibi savaşan takım gitmiş yerine yürüyen bir takım gelmiş gibiydi.
Tamam yenilebilirsin ancak bu kadar da ipi kopmuş uçurtma gibi sahada başı boş gezemezsin!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor