Serkan Yetişmişoğlu

Serkan Yetişmişoğlu

14 Ocak 2013 | Pazartesi

Buz kestiler

Devre arasında hiç hazırlık maçı oynamayan ve henüz dişe dokunur bir takviye yapmayan Bursaspor, kupada grubunda ilk 2'ye girme yolunda büyük önem taşıyan maçta Sivas deplasmanında resmen dondu kaldı!
Maçla birlikte başlayan kar ve -2 derecelik soğuk havaya daha alışkın olan Yiğidolar, 2. maçında ilk galibiyetini alarak Timsah'ı puanlamada yakaladı.
Tuncay ve Vederson'dan yoksun Bursaspor, Sunderland'e satılan N'Diaye'nin yerine yabancı ön libero arayışlarını sürdürürken, bu mevkide Musa'ya görev verdi. Batalla ve Pinto, karla kaplanan zeminde bekleneni veremeyince Timsah'ın golü bulması da tesadüflere ve karambol pozisyonlara kaldı.

Şener ikram etti
Devre biterken Aatif'in frikikten ortasına iyi ayak koyan Eneramo ile Sivas soyunma odasına 1-0 önde giderken, bu gol Bursa'da soğuk duş etkisi yarattı.
İkinci yarıya istekli başlayan Timsah, 54'te Musa'nın defansın arkasına gönderdiği topu kaleci Borjan ıskalayınca, Ferhat meşin yuvarlağı boş ağlara yuvarladı.
Bursaspor, toplamda 5. kaleyi bulan ilk şutunda gole ulaştı. Şener'in ikramını geri çevirmeyen Aatif ceza sahasına girip çaprazdan güzel bir vuruşla tabelayı 2-1 yaptı. Bursaspor, beraberlik için sadece Batalla'nın frikiğinde gole çok yaklaştı. Fakat galibiyeti hak edecek bir oyun sergileyemedi.
Aatif ve Eneramo ise günün başarılı isimleriydi...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor