Serkan Yetişmişoğlu

Serkan Yetişmişoğlu

29 Nisan 2015 | Çarşamba

Tren kaçtı

Kupaya 29 senedir hasret olan Bursaspor, evinde hüsrana uğrayınca final şansını Kaf Dağı'nın ardına bıraktı!
25 bin taraftarının muhteşem desteğiyle kapalı gişe oynayan Timsah, oyuna baskılı başladı ve ilk dakikalarda kanatlardan etkili oldu.
Ancak savunmada iyi kapanan Fenerbahçe önünde hücumda tıkanan Bursaspor, final paslarını atamadı.
Fenerbahçe, 26'da ilk net pozisyonunda golü bulurken, şoku üzerinden çabuk atan yeşil-beyazlılar, Belluschi'nin kafa golüyle umutlandı.
Fakat Alves'in sol çaprazdan frikiğinde kaleci Harun fena avlandı.
Tur için avantajlı skor ararken 36'da yine geriye düşen Bursaspor, ilk hamlesini 60'ta yaptı. Şenol Güneş, tıpkı Başakşehir maçındaki gibi Emre Taşdemir'i sol açığa koyarken, Josue'yi sağa çekip, 4-4-2 düzenine geçti ve çift forvete döndü.
Oyunu rakip yarı alana yıkan Timsah, kenar ortalarda havadan üstünlük kuramadı.

Çok gol kaçırdılar
Enes ve Bekir hamleleriyle iyice geriye yaslanan Fener'in resmen kalesini abluka altına alan Bursaspor; Emre Taşdemir, Enes Ünal ve Fernandao ile inanılmaz goller kaçırdı.
Yarı finalin ilk maçını evinde kaybeden yeşil-beyazlılar, beklenen performansından çok uzak kalınca, 3 Haziran'da Bursa'da oynanacak kupa finaline çıkma şansını büyük ölçüde zora soktu.
Futbol mucizeler oyunudur ama Kadıköy'de Timsah'ın 2 fark için gerçekten mucizeye ihtiyacı var.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor