Serkan Yetişmişoğlu

Serkan Yetişmişoğlu

08 Mayıs 2016 | Pazar

Bu nasıl yakalanmak?

Ligde 4 haftadır galibiyete hasret kalan Bursaspor, Ankara'da şiir gibi oynadığı 51 dakikanın ardından 3-0 öne geçip 'kazandım' dediği maçta 3-3 berabere kaldı ve resmen yenilmediğine dua eder hale geldi.
Çok düşündürücü!..
Hele ilk devrede sahada basmadık yer bırakmadı yeşil-beyazlılar...
Sağda Stoch, solda Jorquera, ileride Deniz ve arkasında Batalla'dan oluşan ofansif dörtlü, ani atağa ayağa pasla çıkarak birbirinden güzel goller attı.
Bursaspor, ilk devrede girdiği 2 pozisyonu da gole çevirdi. Önce Batalla gelişine köşeyi nefis gördü. Sonra da kafaya teslim müthiş ortasıyla Faty'ye 2. golü attırdı Arjantinli maestro...

Sanki el frenini çekti!
Ancak ne olduysa 51'den sonra oldu.
Bursaspor adeta el frenini çekti!
Osmanlıspor, ikinci yarının başındaki N'Diaye ve Webo hamlesiyle kanatları daha iyi kullanıp akın akın Bursaspor kalesine indi. Kaleci Harun, 66. dakikaya kadar 3 net kurtarışıyla direndi.
Ancak baş döndüren pas trafiğiyle yeşil- beyazlı defansı hallaç pamuğu gibi atan Başkent ekibi, pozisyona girme rekoru kırdı. Bursaspor, 3-0 öne geçtiği maçı son 6 dakikada neredeyse kaybediyordu!
Ayağa pas yapan Jorquera ve Batalla'nın çıkmasıyla Timsah hücuma çıkamaz oldu. Hele skor 3-2 iken Batalla'nın çıkmasından hemen sonra Webo'nun beraberliği sağlaması çok manidardı! Bursaspor'un, 2 puanı kaybettiği maçta beraberliği kurtarmanın sevincini yaşaması çok ironik oldu.
Hamza Hamzaoğlu, 2 senelik imzasının ardından ilk sınavında Bursaspor çok farklı iki tablo sergiledi.
İşte bunun iyi irdelenmesi gerekir.
İki genç Mert Örnek ve Emirhan Aydoğan'ın süre alması önemliydi.
Ancak son 2 haftada gidecekler değil de, kalacaklar ve umut beslenenler oynamalı, oynatılmalı...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor