Serkan Yetişmişoğlu

Serkan Yetişmişoğlu

24 Aralık 2017 | Pazar

Şaşırtan final!

Bursaspor, devrenin son maçında ligde kalma savaşı veren Gençlerbirliği'ne takılarak şaşırttı!
Le Guen, 4 banko oyuncusu Kembo, Ertuğrul, Badu ve Jorquera'dan yoksun kalınca, sistemde revizyona gitti. Hücumda 3-4-3, savunmaya geçince de 4-4-2 düzeniyle oyuna başlayan Fransız teknik adam, Yusuf'u sol beke çekip, Aziz'i sol içte Agu'ya partner yaptı. 5-4-1 gibi defansif bir anlayışla 1 puana gelen ve tamamen geriye yaslanan Başkent ekibinin kilidini açmak için Bursaspor, oyunu kanatlara yaydı. Oyunun hakimiyetini tamamen eline geçiren ve %71 topa sahip olma ile, resmen tek kale oynayan Timsah, ilk devrede Delarge ve Agu ile 3 net pozisyonu harcadı.

3 transfer şart
Oyunun hakimiyetini tamamen eline geçiren ve yüzde 71 topa sahip olma ile resmen tek kale oynayan Timsah, ilk devrede Delarge ve Agu ile 3 net pozisyonu harcadı. İkinci yarının başında ilk kez gelen G.Birliği, ayağa paslarla golü bulunca, Le Guen, Kubilay'la forveti takviye etti.
Nitekim 65'te John'un asistinde Titi, ligdeki ilk golünü atıp Bursaspor'u umutlandırdı. Ancak tüm hatlarıyla yüklenen Bursaspor, bir türlü son vuruşu yapamadı. Timsah'ın ara transferde; golcü, sağ kanat ve orta sahaya en az 3 transfer yapması şart!
Yoksa bu kısıtlı kadroyla koskoca ikinci yarı geçmez! serkan.yetismisoglu@fotomac.com.tr B

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor