Serkan Yetişmişoğlu

Serkan Yetişmişoğlu

03 Eylül 2018 | Pazartesi

Usta işi!

Bursaspor, evinde Beşiktaş'ı yine elinden kaçırdı!
Transferin son günü 3 isim; Diafra Sakho, Umut Nayir ve Umut Meraş'ı renklerine bağlayan Bursaspor'da, Beşiktaş önünde yeni transferlerden stoper Chedjou sol bek Latovlevici ilk kez yeşil-beyazlı formayı giydi.
Vakıfköy patentli 23 yaşındaki Okan Kocuk eldivenleri devraldı.
Samet Aybaba, Badji ve Shehu'nun yokluğunda, savunmanın önündeki ikilide Aytaç ve Saivet'yi oynattı.
Aybaba, son 2 maçta sağ bek başlattığı 1999'lu Burak Kapacak'ı bu kez sağ kanatta cesurca sahaya sürdü; hem de Yusuf Erdoğan ve Tunay Torun'u keserek...
Rennes'den gelen Senegalli santrfor Sakho ise kulübede başladı.
21 yaşında Bursaspor'un "en genç Kaptanı" rekorunu kıran Ertuğrul Ersoy ve Furkan Soyalp'le beraber, böylesine kritik bir maçta, altyapıdan 4 oyuncuyu 11'de başlatmak her babayiğidin harcı değil!.. Daha maçın başında Lima mutlak golü kaçırıp kaleciyi nişanladı. Dengeli geçen ilk yarıda Bursaspor, final paslarında daha dikkatli olsaydı, golü bulabilirdi.


***

2. yarının başında Babel'in VAR'lı golüyle geriye düşen Timsah, Furkan'ın yerine, yeni golcüsü Sakho hamlesiyle, çift forvete döndü.
Tunay Torun hamlesiyle ataklarını yoğunlaştıran Bursaspor, ayağa paslar ve 2'ye 1'ler yerine, hava toplarında etkili Vida ve Pepe ikilisini doldur-boşalt ile geçmeye çalıştı!
Ancak 85'te soldan Yusuf'un sıfırdan ortasında Sakho, Pepe'ye rağmen usta işi bir tek vuruşla beraberliği sağladı.
Bursaspor, galibiyet hasretine son veremese de istekli ve inançlı futboluyla umut saçtı.
Yeni transferlerin takıma monte edilmesi için milli ara iyi bir fırsat.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor