29 Aralık 2013 | Pazar

ARA(ma) TRANSFER!

Maç başlar başlamaz Melo'nun "ya tutarsa" ortası, Cem Can'ın henüz ısınmamışlığı ve Sneijder'le buluşunca G.Saray öne geçiyordu.
Ara transferde İngiltere'nin yolunu tutması kimseyi şaşırtmayacak olan Hollandalı'nın, muazzam bir vuruşla kaydettiği gol, Karaman ve talebeleri için büyük bir moral bozukluğuydu.
12 dakika sonra devre arasında kiralanacağı iddia edilen Bruma sahne alıp, Burak'a şık bir kafa golüyle sahne alma şansı sunuyor; fark ikiye çıkıyordu.
Melo'nun golüyleyse maç ve maca dair konuşulacak detaylar sona eriyordu. Akıl ve vicdan sahibi Galatasaraylılar'a soruyorum; Bu takımın kaç transfere ihtiyacı var sizce? Şahsen Galatasaaray'a kimin geleceğinden ziyade, G.Saray'dan kimin gideceğinin daha önemli olduğunu düşünüyorum.
Hakan Balta, hatta son haftalardaki performansıyla İstanbul'a tutunan Riera varken sol bek dahi alınmasa ne olur?
Döviz almış başını gidiyor, kulüp kasası her türlü tasarrufa bu denli açken hem de...

Telles çok mu şart?
Telles transferinin neden yapıldığını anlamakta cidden zorlanıyorum.
Chedjou'nun neden alındığını anlamıyorken, Serdar Aziz ve Ömer Toprak'la ilgilenilmesi de tuhaf. Gökhan Zan'a ayıp olmuyor mu?
Kayseri'de kadroya giremeyen Amrabat, Riera, Dany, Eboue'den daha mı faydalı bir oyuncu mu bu Telles?
Galatasaray'ın sadece galibiyet ve kupalarını değil, kasasını ve imajını umursayan Galatasaraylılar'ı bu konunun takipçisi olmaya davet ediyorum.
Devre arasında yapılan kaç transferin faydasını gördünüz?
Genelde; spor sayfalarını, programlarını meşgul etmek ve hiçbir elle tutulur geri dönüşü olmayan böbürlenmelerdir akılda kalan.
Yönetim ve profesyoneller, ara transfere harcanacak enerjiyi, kulübün yakın gelecekteki esenliğine dair katma değerler üretmek adına yönlendirmek zorunda.
Diğer tüm kulüplerimizin de yapması gerektiği gibi

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor