09 Mart 2014 | Pazar

Drogba nasıldı?

48. dakikadan başlayalım.
Akhisar ceza sahasındaki bir pozisyonda Galatasaraylı oyuncular 'penaltı' diyerek topu bıraktı, hakeme hücum etti.
Gerçekten inanılmaz bir andı; atak sürüyor, topu niye bırakıyorsunuz?
Konuk ekip fırsatı değerlendiremedi ve Galatasaray savunması kontratağı -bir şekilde- savuşturdu. Şandellenen top esnasında 3-4 Galatasaraylı ofsayttaydı.
Drogba ise o denli geride kalmıştı ki; Akhisarlı savunmacının kaleciye kafayla gönderdiği pastan ziyade, yıldız golcünün o an, orada olması 'abesle iştigal'di aslında.
Drogba'nın golüyle skor 3-0 olduğunda maçın galibi artık belliydi. Ligimizin kalburüstü iki takımının mücadelesinde böyle bir gol olması -neredeyseutanç verici.
Golü atanı bile eleştirmek lazım; 'ne arıyorsun orada' diye.
Farklı skorda Akhisar kalecisi Emrah'ın kötü performansının Sneijder, Drogba ve Burak kadar etkin olduğunu düşünüyorum.
Drogba'nın, Sneijder'in köşe vuruşuna attığı kafayla gelen gol çok şıktı.

Aydınus ara vermeli
Hollandalı'nın enfes pasıyla Telles'e kazandırdığı diğer gol de öyle. Şaka maka; herkesin haftalardır eleştirdiği Drogba maçı neredeyse hat-trick ile tamamlayacaktı.
Tamalayamadığı maçta kalan sürede Burak'a gol attırmayı tercih etti, hem de iki tane. Adam iki gol, iki asisti yaptı ama hâlâ 'harika oynadı' diyemiyorum.
Seyrantepe'de Bursa'dan sonra ligin bir başka iyi takımı daha tarihi fark yedi.
Bu maç bir kez daha ortaya koydu ki; Galatasaraylı oyuncuların deplasman motivasyonuna dair profesyonel bir yaklaşım gerekli.
Dilimde tüy bitti. Bu arada; -eğer- Fırat Aydınus, sosyal medyada iddia edildiği gibi küfür etmişse çok ağır bir ceza almalı. Derhal özür dilemeli ve -en az- lig sonuna kadar ara vermeli. Eğer hakemliğe devam etmek istiyorsa...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor