19 Mart 2014 | Çarşamba

Sonun başlangıcı

Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Chelsea-Galatasaray maçı öncesi Jose Mourinho, Türk futbolunu bekleyen büyük tehlikeye işaret etti: ''Türkiye'de futbolcuların ücretleri çok yüksek!'' Takip ettiğiniz bir Türk futbolcusu var mı?" sorusuna Mourinho'nun yanıtı aynen şöyleydi; "Birçok Türk futbolcusunu beğeniyorum. Ancak bu oyunculara çok fazla ücret ödeniyor. 'UEFA Finansal Fair Play' kurallarının Türkiye'ye uğramadığını düşünüyorum.
Bu ücretleri ödeyecek şartlara Chelsea sahip değil. Dolayısıyla, transferini düşündüğüm oyuncu yok…"
Sayın Mourinho ortağı olduğu iddia edilen menajer Jorge Mendes ile birlikte yabancı futbolculara ne ödediğimizi de çok iyi bilir. Ülkemizden Portekiz'e akan balya balya euro'ların tanıklarındandır.
Yine de sonsuz teşekkürler Jose Bey...

Elde kaldı kupa
Keza; ''çilek'', ''10 milyon euro'luk genç yetenek-yatırım BRUMA, muazzam Hajrovic, müthiş Burdisso, Kayserili yıldız adayı Salih'' vs derken kulüplerimiz iflas eşiğini çoktan geçti. Üstelik; zengin ve çok başarılı iş adamları olarak bildiğimiz başkanlarına rağmen(!).
Bu durumun idrakine -az da olsa- katkı sağladığı için Mourinho'ya minettarım… Kendisi Dünya ve Türk futboluna fazlasıyla müstehak bir karakter.
Maça gelince... Ne yazayım ki? Selçuk'un, Burak'la İstanbul'da fink attığı minibüste yeşil sahadakinden daha mutlu olduğunu mu? Terim'in tüm yaptıklarının yerle bir edildiğini mi? Dün gece Aysal, Mancini ve Drogba üçlüsü adına sonun başlangıcıydı sanki. Chelsea maçı, başta bu üç isim olmak üzere tüm camiaya okkalı bir tokat indirdi; Ziraat Türkiye Kupası dışında, elde kalan hiçbir şey yok!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor