30 Mart 2014 | Pazar

Çorap kokusu

Bulunan ilk fırsatta Terim ile yolların ayrılacağını 9 ay öncesinde yazmıştı Levent Ağabey (Tüzemen)...
Şampiyonlukla geçilen 2012-13 sezonunun son 90'A programındaysa Hıncal Ağabey (Uluç) ile birlikte Aysal'ın Fatih Terim'den, Terim'in Aysal'dan ne derece hoşlanmadığını vurgulamıştık.
Terim'e yakın yöneticilerin cımbızla ayıklandığı "sürpriz kongre" ve tüm bunlardan haberdar TFF yönetiminin boş kaleye topu göndermesiyle "beklenen" gerçekleşmişti.
Golü Galatasaray yemişti... Çilek-milek, kurumsallaşma- durumsallaşma falan derken Mancini'li günler başlamıştı.
Dün 37. maçıydı Mancini'nin.
Hepsinde farklı kadro ve taktikle oynadı. İki sene üst üste şampiyon olmuş, Süper Kupa ve Emirates Kupası'nı alan takım nire, bu takım nire...

Game Over Ontivero!

Arada "gençleştirme" bahanesiyle yapılan fuzuli transferler, gönderilenleri fazlasıyla arattı.
Olsun; camianın önde gelen isimlerinin çok azı, hafif çemkirse de, taraftar çok mutluydu.
Arda'nın satıldığı paraya alınan Bruma, onlar ve medya için de önemli bir yatırımdı(!).
Güney Amerika, Doğu Avrupa orjinli "ikinci lig topçusu" kıvamındaki isimlerle kadro kabarıyor, geleceğin paraları kasaya girmeden ipotekleniyordu. Şimdi o futbolcular sahaya çoraplarında mesaj taşımak için kullanılıyor. Galatasaray adına maçtaki tek güzel şey; Berk'in oyuna girmesiydi.
Konya'da oynanan maçta Galatasaray'ın en önemli oyuncusunun Felipe Melo olduğu net bir şekilde anlaşılmıştır diye düşünüyorum. Oyun bitiminde sahaya giren Ontivero'nun çorabında sanırım şu yazıyordu; "Game Over"...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor