22 Ekim 2015 | Perşembe

Bugün ve gelecek

İyi bilirim; alt yaş gruplarında, maç skorları ve şampiyonluk kupaları önemsizdir. Önemli olan; gençlerin gelişimidir. Ama...
Galatasaray'ın gençleri (U19), Benfica'nın gençlerinden 11 gol yemiş.
Yanlış duymadınız; yenilen gol sayısı çift haneli... Yazık, ayıp... Avrupa Şampiyonası finalisti bir ülkenin, Avrupa'daki en başarılı kulübünün gençleri 11 gol yemez! Galatasaray'ın hiçbir yaş grubundaki, hiçbir takımı, hiçbir gerekçeyle, hiçbir takımdan 11 gol yemez. Maç gazozuna oynansa bile Galatasaray formalı hiçbir takım 1-11 yenilmez. Bu bir ilktir ve altyapı sorumlularından, yönetime kadar takkeleri önüne koyup düşünmesi gereken Galatasaray Kulübü'nün tarihindeki en büyük hezimettir.
Bize pek çok ilki yaşatan güzide kulübümüzün bu ''ilk''inden sorumlu olanların başında çoğu ''liseli '' olan üyeleri sorumludur. Unutulmamalıdır ki; futbol kültürümüzün tüm aktörleri de bu çöküşte pay sahibidir. Hatta; bu olağan dışı skora sevinen rakip takım taraftarları bile. Portekizliler'se geleceği sağlama almakla kalmamış, bir süredir ülkemizde menajerleri, teknik adamları ve topçularıyla cirit atmaktalar.
Hem de milyonlarca Euro'muzu alarak. Yazık ki; ne yazık!

Chedjou orta sahaya

Dün geceye gelirsek; temsilcimizin, erken yenen golde Şampiyonlar Ligi seviyesinde bir savunma-savunmacı kalitesinden ne kadar uzak olduğunu gördük. Ama her geçen maç yükselen baş döndürücü hücum etkinliği hiçbir şey olmamışcasına çabucak sahnedeydi.
Beraberliği getiren golde, Selçuk gezegenin en iyi penaltıcısıydı adeta. Defansta yapamadıklarını ofansta telafi eden Chedjou'nun muhteşem asisti, Podolski'nin unutulmaz gol vuruşuyla süslenince skor 2-1'e geldi. Bence Chedjou artık ciddi ciddi orta sahada düşünülmeli. Hayat ne enteresan; Yasin - Olcan değişikliğini ıslıklayan da, galibiyete sevinen de aynı taraftar.
Neyse,bugünü kurtardık.Peki ya geleceği?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor