21 Aralık 2015 | Pazartesi

Yardımcı şart

G.Saray'ın Akhisar Bld. karşısındaki kadrosunu görünce aklıma Djemaili geldi. Parasını hala sarı-kırmızıların ödediği bu oyuncu rahat rahat ilk onbirin vazgeçilmezi olurdu. Pek iyi gitmeyen sezonun başında, Melo bağıra bağıra Milano'nun yolunu tutuyorken, son derece gereksiz bir operasyonmuş.
Tarık sahada, Sabri'yse yedekler arasındaydı.
Hepimiz biliyoruz ki; Denizli'nin bu tercihinin sebebi Tarık'ın yükselen formu falan değil… Uzun lafın kısası; Sabri gidici! Devre arası onu renklerine katacak takım Türkiye'nin Gökhan Gönül'den sonraki en iyi, yerli sağ bekini almış olacak.
Sabri, sözleşmesini revize etmeyi kabul etti, Umut'sa şu ana kadar buna yanaşmadı.
Ama Umut sahadaydı. Çünkü; alternatifsiz.
Bu samimiyetsiz durum ve çelişki, orta vadede tatsız tezahürlere gebe.
Umut, dün akşam galibiyette önemli rol oynayarak kredi kazansa da, en fazla sezon sonuna kadar kalıcı(!). G.Saray, vazgeçilmez ikilisi Selçuk-Burak'ın yokluğunda dikkat çekici ölçüde iyiydi.

En iyisi Podolski
En çok Podolski'yi beğendim. Lukas bu sezon Süper Lig'de oynadığı 16 maçta 8 gol atıp 4 asist yapmış. Podolski böylece 12 gole doğrudan katkı ile takımının en etkin oyuncusu olurken lig genelinde en etkin ikinci topçu konumunda.
Genelde kanatta oynayan Podolski'ye, Burak ve Umut'tan, yarım yamalak da olsa destek geldikçe gol atma sıkıntısı yaşanmayacak gibi duruyor.
Peki ya; savunma?... Süper Lig'de oynadığı son 6 maçta kalesinde 13 gol gören takımın Chedjou'yu orta sahada oynatma lüksü yok. Semih'inse Sabri oynatılmayacaksa, sağ bekte forma şansı, stoperdekinden kat be kat fazla. Bir tek benim dile getirdiğim bir konuyla bitiriyorum...
Denizli'nin hala yardımcı kadrosu neden boş. Denizli'ye yardım edecek bir yardımcı olmasının zararı ne?
Bana şu ana dek anlatabilen tek bir kişi de olmadı. Çok tuhaf!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor