17 Ocak 2016 | Pazar

FARK VAR

Beşiktaş ile 11, F.Bahçe ile 10 puan fark var. Peki geçen yılki G.Saray ile dünkü G.Saray arasındaki fark ne kadar? Sadece puanla ifade edilebilecek olan farktan çok daha fazlası bence.
Geçen yılı boşverin, bu yıl Hamzaoğlu'nun bıraktığı G.Saray ile dün akşamki G.Saray arasındaki fark bile dikkat çekici. Denizli, sahaya sürdüğü onbirle, Sabri-Tarık ikilisinden hangisini istemediğini net bir şekilde orataya koymuş oldu.
Keza; hepimiz biliyoruz ki Linnes en kısa sürede sahaya çıkacak. Semih de ufak ufak, yıllardır adının yazıldığı dev Avrupa kulüplerinden birisinin yolunu tutmaya koyulsa iyi olur. Çünkü; bundan böyle ancak sakatlık ya da ceza gibi durumlarda seremoniye çıkabilir.

Aslan'a bir forvet şart
Gecenin flaş konusu -şüphesiz-
Burak Yılmaz'ın ıslıklanışıydı. Golcüsü ıslıklanan bir takımda sıkıntı vardır. Üstelik o takımın yedek golcüsü Umut'sa ,sorun sanılandan da daha büyüktür. Böylelikle; tüm gezegende yaldır yaldır sağ bek arayan (ve Norveç'te bulan) G.Saray'ın en kısa zamanda bir golcü alması gerekliliğiyle yüzleşildi.
Peki; taraftar Burak'ı neden ıslıkladı?
Burak'ın kariyerine bakınca, bir yorumcu için, tepkiyi yadırgamak, ayıplamak çok kolay. Bu hadise, milli golcümüz için çok önemli bir fırsat aslında.
Bu noktaya nasıl gelindiğini en çok onun sorgulaması gerekiyor.
Eğer, tepkinin sebebini, gol kaçırmak vb saha içi gerekçelerle açıklıyorsa büyük bir hataya düşer. Burak penaltıdan bir gol atıp, kulüp armasını gösterdi diye, her şeyin yoluna gireceğini düşünmüyordur umarım. Yine de; G.Saray tribününe, takım kritik bir dönemden geçiyorken, Burak'a verdiği tepki hiç yakışmadı.
Cüneyt Çakır çok kötüydü. İlk penaltıdan önce taç sanırım G.Saray'a ait değildi. 2. penaltı çok ağırdı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor