25 Ekim 2018 | Perşembe

Mucize

Maçın ilk yarısında Galatasaray sadece birkaç kritik savunma hamlesi ile varlık gösterebildi. İlk yarıda konuk ekip girdiği çok net pozisyonlardan faydalanamadı.

***

Galatasaray son haftalarda kontrolsüz hareketleriyle dikkat çeken Muslera'nın yaptığı harekete penaltı vermeyen hakemle maça tutundu. Galatasaraylı futbolcular ilk yarıda ne doğru yerde durdular, ne doğru yere koştular, ne de doğru yere top attılar.
Bu maç öncesinde herkes eksiklerden bahsediyordu. Allah aşkına, hangi futbolcunun eksikliği bu berbat oyuna gerekçe olabilir ki...
Galatasaray bu sezon Trabzon'da 4-0 yenildiği maçta bile bu kadar kötü değildi. Maçın devre arası geldiğinde temsilcimiz sadece 45. dakikada bulduğu bir pozisyonla yetinmiş durumdaydı.

***

Devre arasında TERİMSİLİN devreye girer mi diye ümitlendik ama o da olmadı. Almanlar Muslera'nın da becerisi sayesinde inanılmaz goller kaçırarak ikinci yarıya başladı. Galatasaray zaman ilerledikçe oyunda dengeyi sağlar diye düşündük o da olmadı.

***

Allah'tan futbolun adaleti yok.
Dünyanın en sevilen oyunu daha iyi oynayana üç puan verilecek olsa Schalke 6 puana layık olacak derecede üstündü.
G.Saray dün akşam tarihindeki en hak edilmiş mağlubiyetlerinden birisine uğrayabilirdi.
Selçuk ve Muğdat değişiklikleri bence 46. dakikada gerçekleşse daha iyi olurdu. Mucizevi bir şekilde kazanılan bir puanı ve sonucu bir kenara bırakalım.
Cimbom'un giderek düşen performansı gösteriyor ki; bu gruptaki rasyonel hedef üçüncülük.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor