07 Kasım 2018 | Çarşamba

Acı gerçek

Galatasaray'da pek çok sorun var ve en önemlilerinden biri; MUSLERA'NIN ALTERNATİFSİZLİĞİ!...
İşin garip yanı bu durumun onu rehavete düşürdüğünü değil, hayli gerdiğini sanıyorum.
Kuşkusuz o bir kahraman ama tüm profesyonel sporcular gibi her daim formda olması beklenemez.
Mental destek almalı ve fabrika ayarlarına döndürülmeli. Bir aydır bi' tuhaf. Derbide takımı 2-0'ken sebebiyet verdiği penaltıyla maçı komaya sokan Uruguaylı, bu kez maçın başında yedirdiği golle saç baş yoldurdu.
İlk yarı farkın açılmamasına sevinmek yerine Rodrigues'in kaçırdığı golle kahrolmayı seçiyorum.
Yalçın Çetin 45 dakikanın sonunda "ikinci yarıya umutla başlayacağız" dedi ve aklıma Galatasaray'ın Umut Bulut'a -dahi- muhtaç olduğu geldi birden. Bir önceki cümledeki "-dahi-" için saygıyı dorukta hak eden Umut'tan özür dilerim. Ama; anlatmak istediğim şey bambaşka ...
Dakika 57 iken Uth'un antrenman rahatlığında attığı gol maçı bitirdi adeta.

***

Ardı arkası kesilmeyen sakatlıklar yüzünden Terim'in keyfi iyice kaçıktı zaten. Bu da yetmezmiş gibi derbi maçtaki olaylar nedeniyle, başkanından, memuruna kadar neredeyse herkesin disipline sevk edilmesi de kritik maç öncesi kafilenin kimyasıyla oynamış olabilir.
Buradan TFF'ye soruyorum; bu denli önemli bir maçın birkaç saat öncesi yerine, bir sonraki günün sabahının erken saatlerinde bu sevkler yapılsa ne kaybedilirdi?
Galatasaray'ın bu gruptan çıksa ya da üçüncü bitirip UEFA Avrupa Ligi'ne kalsa ne olacak ki? Bunu söylemekten hicap duyuyorum ama;
Avrupa Fatihi bu sezonun geri kalanında lig ve kupa şampiyonluğu için uğraşmalı sadece.
Bu gidişle yerelde kupa kazanmak da kolay değil hani.
Alman takımlarıyla –özellikle- Almanya'da oynanan maçlar, gurbetçilerimiz için bir spor etkinliğinden çok daha fazlası kuşkusuz. En çok onlar için üzüldüm.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor