Serkan Yetişmişoğlu

Serkan Yetişmişoğlu

26 Nisan 2012 | Perşembe

Terminatör Timsah

Kulüp tarihinde 5. kez final oynamak için İzmir'e gelen Bursaspor, Eskişehirspor önünde yakaladığı az ama öz pozisyonları çok iyi değerlendirerek, 3-0 gibi çarpıcı bir skorla tam 20 yıl aradan sonra adını finale yazdırdı. İzmir'i yakan binlerce taraftarının muhteşem desteğiylesahayı iyi parselleyen Timsah, pozisyon açısından fakir geçen ilk devredeki ilk ve tek net olgun atağında gol perdesini Pinto ile açtı. Şilili forvetin ikinci yarının daha ilk saniyelerinde tabelayı 2-0 yapmasının ardından Eskişehir büyük bir şok yaşadı.

Pablo Batalla farkı
İlk 2 golün hazırlayıcısı Batalla, nefis golle geceye damgasını vurdu. Öyle ki, Arjantinli süper bücür, Timsah'ın kalbi, beyni, kısacası her şeyi olduğunu bir kez daha kanıtladı...
Kupanın bir kulbunu yakalayan ilk finalist Bursaspor, Sivas'tan sonra Süper Final Avrupa Ligi Grubu'ndaki iddialı rakibi Eskişehir'i de resmen bir "Terminatör" gibi saf dışı bırakıp, adeta "Bekle beni Avrupa" diye haykırdı.
Gollerde gerçi Güney Amerikalı iki oyuncunun imzası vardı ama yeşil-beyazlılar takım halindeki etkili futboluyla herkesten tam not aldı.
Es-Es ise tanınmayacak kadar kötüydü!
Sağlam, yönetiminde üst üste 3 sezon Avrupa kupalarına gitmeye çok yaklaşan Timsah, kulüp tarihinde yeni bir rekor daha kırmak için artık finaldeki rakibini heyecanla
bekliyor...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI

TÜM YAZILARI
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor