Serkan Yetişmişoğlu

Serkan Yetişmişoğlu

02 Aralık 2012 | Pazar

7. harika!

Geçen hafta evinde Antalya ile 1-1 berabere kalan Bursa, düşme hattındaki Akhisar önünde ligdeki 7. beraberliğini elde etti.
İlk yarıda tanınmayacak derecede kötü oynayan yeşil-beyazlılar, ilk 45 dakikada Mustafa'nın golüne karşılık veremedi. İkinci yarıda 2-0 geriye düşmesine rağmen, 2-2'lik beraberliği zor kurtardı.
Ertuğrum Sağlam, 3'lü rotasyona giderek, hafif sakatlıkları bulunan Basser, Belluschi ve Ferhat'ın yerine Hakan, Musa ve Bangura'yı sahaya sürdü. Ancak bu değişim tutmadı.
15'te sarı kart gören Serdar'ın üst üste 2 sert faul yapması üzerine Sağlam, kırmızı kart tehlikesi nedeniyle 33'te genç stoperi Ömer'le değiştirdi. Bangura forvette kaçırdığı gollerle yine saç baş yoldurdu.
Büyük fırsat tepti İkinci
yarının başında tamamen geriye yaslanan Akhisar önünde kapalı defansı açmaya çalışan Timsah, beraberlik ararken kalesinde golü gördü. Ancak 2 dakika sonra Sestak Bursaspor'u umutlandırdı.
Adeta tek kale oynayan yeşilbeyazlılar, Vederson'un frikiğinde topun barajdaki Serkan'a çarpıp gol olmasıyla bu kez galibiyeti düşünmeye başladı.
Bursaspor, yine büyük bir fırsatı daha teperken, ilk 13 haftada evinde sadece 2 gol atan ve 2 puan alabilen Akhisar önünde yenilgiden kurtulup teselli buldu!
Bu oyun Timsah'a hiç ama hiç yakışmadı. Böyle maçları kazanamazsan zirve yolunda iddiadan falan söz edemezsin!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor