Serkan Yetişmişoğlu

Serkan Yetişmişoğlu

26 Ocak 2014 | Pazar

Sambacı Timsah

Toplam 8 günde 3 maçlık buluşmanın ikinci randevusunda, 4 gün önce Bursa'da kupada Eskişehir önünde 4-1 kazanan Bursa, bu kez ikinci yarının ilk haftasında aynı rakibini ligde de 3-1 yenip, namağlup maç serisini 12'ye çıkardı.
Sakatlanan Kazım'ın yerine sağ açıkta 1995'li Ozan'la başlayan Timsah, 4 isimle rotasyona giden Es-Es karşısında yeni transferi Fernandao'nun 2 güzel golüyle 2-0'lık avantajı yakaladı.
Brezilya'da Soldado (asker) lâkabıyla tanınan 1.92'lik dev santrfor, attığı ilk golden sonra taraftarına asker selamı verdi. Ancak Eskişehir, Aytaç ile farkı 1'e indirdi. Sağlam, Necati hamlesiyle çift forvete dönerken, Bursaspor da Manisa'dan aldığı BekirYılmaz ile göbeği üçleyip, Sestak'ı sağ açığa çekti.
Boffin kırmızı görünce, konuk ekip 3 oyuncu değiştirdiği için eldivenleri Servet aldı. Kaleci Servet, Taiwo'nun penaltısını kurtardı. Bursa, rakibi önünde maçı koparacak golü 90+4'te Sestak ile buldu. Timsah eşine ender rastlanacak olayların yaşandığı renkli mücadeleyi kazanıp rövanşı aldı ve puanları eşitledi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor