Serkan Yetişmişoğlu

Serkan Yetişmişoğlu

29 Eylül 2015 | Salı

Hayata dönüş!

Futbol kültürü ve mazileriyle ligdeki yerleri örtüşmeyen iki komşu ekibin final niteliğindeki randevusunda, Bursaspor son 6 dakikada bulduğu 2 golle altın buldu!
Yoğun yağmura rağmen, düzgün bir zeminde oynanan stres katsayısı yüksek maçta; Ertuğrul Sağlam; Sercan, Hosogai, Aydın ve Şamil'i tribüne gönderirken, ön liberoda Faty'nin yanında eski Eskişehirsporlu Jorquera'nın ofansif özelliklerinden yararlanmayı planlamıştı.
Oyunu sahasında kabul eden ve kontrollü oynayıp ani atak arayan Es-Es önünde topa daha çok sahip olan Timsah, final paslarında bir türlü etkili olamadı.
Behich, Stoch ve Dzsudzsak ile girdiği net pozisyonları cömertçe harcayan Bursaspor, stres dağlarını yıkacak golü ilk devrede bulamadı.

Protestolar zirve yaptı
Hücumda takım oyununu yakalayamayan yeşil-beyazlılar, uyumlu bir koro olabilmek yerine solo performansı tercih edince, ortaya üretkenlikten uzak bir oyun çıktı. Askerin az, generalin çok olduğu Bursaspor'da, gol beklenen ayaklar, ofansta bekleneni vermekten uzak kaldı.
Timsah'ın beyni olması beklenen Josue, oyuna ağırlığını koyamayınca yerini Belçikalı forvet De Sutter'e bıraktı.
Sağlam, son 16 dakikada çift santrfora döndü. Son 12 yılın en kötü sezon başlangıcını yapan Bursaspor, Cuenca ve Bekir hamleleri yaptı.
Taraftarların yönetim ve Sağlam'a yönelik protestolarının zirve yaptığı anda Necid'in golü geldi. 90+2'de Dzsudzsak'ın frikikten asistinde Faty, kafayla Bursaspor'a hayat veren gol ve asistle geceye damgasını vurdu.
Ertuğrul Sağlam, 2. golden sonra duygu patlaması yaşadı ve gözyaşlarına hâkim olamadı

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor