Serkan Yetişmişoğlu

Serkan Yetişmişoğlu

18 Nisan 2016 | Pazartesi

Hayallere veda!

Avrupa iddiasını sürdürmek için hemen üzerindeki Akhisar'ı yenip geçmek amacındaki Bursaspor, o beklentiyi sahaya yansıtamadı ve yediği 2 şok golle sezonu erken kapadı.
Sağ bekte başlayan Bekir Yılmaz, bu sezon 17. haftada Konya'da sadece ikinci yarıda defansın sağında oynamıştı.
Serdar Aziz de 4 haftalık sakatlıktan sonra takıma dönerken, Şamil de stoperden ön liberoya geçti ve Hamzaoğlu, Faty'yi kesti.
Ancak 9 maçta 5 gol ve 3 asistli Deniz Yılmaz'ın 25. dakikada sakatlanıp çıkmasıyla hesaplar değişti. Oyuna giren Çek golcü Necid ise, hücum preste ağır kaldı.

İlk devrede şutu yoktu
Bol pas hatalı ve cılız ataklarla geçen ilk 45 dakikayı Bursaspor adeta çöpe attı. Öyle ki, ilk devrede kaleyi bulan etkili bir şut bile yoktu!
Akhisar ise oyunu kendi sahadında kabul ederek, 16 golün 10'unu deplasmanda atan Rodallega'nın ani ataktan bulacağı gole bel bağlamıştı.
Kaleyi bulan ilk şutunu 64'te Necid'le atan Timsah'ta; Batalla'nın 68'de yan direkten dönen şutu, resmen maçın kırılma anı oldu! Zira bu pozisyondan 4 dakika sonra oyuna yeni giren Grbic, 2 kişi geçip uzaktan çok sert vurarak Akhisar'ı öne geçirdi. 90+2'de N'Guemo Akhisar'ın galibiyetini tescilleyen 2. golü attı.
Böylece Arena'da ilk yenilgi yaşandı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor