Sinan Vardar

Sinan Vardar

08 Şubat 2014 | Cumartesi

3 puandan fazlası!

Beşiktaş; Oğuzhan'ın akıl dolu pası, Atiba'nın zarif es geçmesi, Gökhan Töre'nin çok güzel bir kanat bindirmesi ve Olcay'ın da akıl dolu ters köşeye gönderdiği kafa vuruşuyla golü buldu..
Ev sahibi G.Antep'in son haftalarda gösterdiği başarılı futboldan, ilk yarı boyunca eser yoktu. Aynı zamanda Beşiktaş kalesinde de, kayda değer bir pozisyon da bulamadılar. İlk yarı G.Antep etkisiz kalırken; Beşiktaş ise pozisyon fakiri olmasına rağmen, bulduğu güzel golle soyunma odasına 1-0'lık avantajla gidiyordu.
İkinci yarı denk kuvvetlerin mücadelesi şeklinde devam ederken, nöbetçi golcü Ömer Şişmanoğlu oyuna girer girmez skoru 2-0'a getirdi. Bu skor futbolcuları rahatlatırken; neresi olursa olsun Beşiktaş'ın arkasında olan taraftarlar da G.Antep'te takımlarını ayakta alkışladılar.
Öte yandan Tolga Zengin, balon topları armut gibi toplayarak Beşiktaş için büyük güvence olduğunu bir kez daha kanıtladı. İbrahim

Akın'a yazık oldu

İbrahim Akın, dün akşam Antep formasıyla zaman zaman yeteneklerini gösterirken, daha iyi yerlerle gelememenin de ezikliğini yaşıyordu. Çoğunluğu kendi hatalarından, vurdumduymazlığından; böyle bir yeteneğe yazık oldu!
Cenk Tosun, Beşiktaş'la yaptığı kontratın biraz sevincini, biraz da stresini yaşarken; pek de varlık gösteremedi.
G.Antep'in karambolden attığı sürpriz golden sonra, son dakikalar Beşiktaş yine ecel terleri dökerken; sonuçta zorlu Antep deplasmanından üç puanla dönmek de siyah-beyazlıları her anlamda rahatlattı.
Konya'dan gelen haberle takipçisi Kasımpaşa'nın mağlubiyetini öğrenen siyah- beyazlılar; salı günü erteleme maçında karşı karşıya geleceği rakibine karşı büyük bir moral-motivasyon üstünlüğü yakalamış oldu. Dolayısıyla bu galibiyet, Beşiktaş için üç puandan çok daha fazlası anlamına geliyor...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor