Sinan Vardar

Sinan Vardar

01 Ekim 2015 | Perşembe

Gümbür gümbür

Geçtiğimiz pazar günü müthiş bir derbi maçı izledik. Son yıllarda izlediğimiz en güzel derbiydi diyebilirim.
Bu maçı en güzel iki gol atarak maça damgasını vuran adam Mario Gomez yorumladı; "İyi takım da çok iyi mücadele etti. Biz kazandık ama en güzeli maçtan sonra iki takım oyuncuları birbirini tebrik ederek sahayı terk etti!"
Beşiktaş hak ederek kazandı ve önemli 3 puan kazandı.Aslında alınan sadece 3 puan değil, 3 sezondan bu yana derbi yenilgileri nedeniyle giden özgüven de geri geldi.
Derbi maçı şunu gösterdi ki; Beşiktaş şu anda Türkiye'nin en iyisi...Tabii ki daha ligin 6. haftası, tabii ki derenin altından daha çok sular akacak ama gerçek olan bir şey var ki; Beşiktaş sezon başında olmasına rağmen gücünü dosta düşmana gösterdi.

Quaresma farkı
Beşiktaşlı futbolcuların bu sezonki en büyük şansları teknik direktör Şenol Güneş.Ben genç futbolcuların yerinde olsam Şenol Güneş gibi büyük bir teknik direktörle çalışmanın fırsatını iyi değerlendiririm.
Bu yönden Oğuzhan, Gökhan,Tolga, Cenk ve Necip gibi isimlerdeki bu sezonki performans gelişiminin Güneş'in eseri olduğunu düşünüyorum.
Aynı patlamayı İsmail Köybaşı, Kerim Frei, Mustafa Pektemek'den de bekliyorum.
Geçen sezon performansıyla Serdar Kurtuluş'un Beck"ten eksiği yok, fazlası var. Köybaşı ile Tosic'i kıyaslama bile yapmam; her zaman Köybaşı'nı tercih ederim.
Taraftarlar bana sürekli Quaresma'yı soruyor. Q17, bu sezon her zamankinden daha hırslı ve istekli. Beşiktaş'ın bu sezon en büyük silahlarından biri Ricardo Quaresma olacaktır. Sporting Lizbon maçında Portekizli futbolcuya büyük iş düşecek. Bu maçın yıldızı Quaresma olursa hiç şaşırmayın.
Beşiktaş camiası artık kenetlenmeli ve bu güzel takıma sahip çıkmalı.
Ancak Beşiktaşlı taraftarların ilgisizliği beni çok şaşırtıyor. F.Bahçe maçında bile tribünler boş kalması akıl alacak gibi değil.Taraftar neden maçlara gelmiyor bunun için kriz masası bile kurulmalı.
Bu taraftar artık Beşiktaş'a sahip çıkmalı.
Taraftarsız başarı çok ama çok zor!

Helal olsun Çalımbay
Geçtiğimiz Pazartesi günü oynanan Ç.Rizespor-Kasımpaşaspor maçında hatalı kararlar veren hakem Deniz Çoban, karşılaşma sonrası canlı yayında özür diledi.
Son dakikada, Kasımpaşa aleyhine verilen penaltıyla canı yanan Rıza Çalımbay kendisinden ve takımından özür dileyen Çoban'ı teselli etmesine şapka çıkardım.
Süleyman Seba'nın evladı Rıza Çalımbay'la bir kez daha gurur duydum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor