Sinan Vardar

Sinan Vardar

08 Ekim 2015 | Perşembe

Beşiktaş hak ediyor

Süper Lig'de 7. hafta sonunda Beşiktaş zirvedeki yerini korudu.
Bu başarıda en önemli mimar hiç kuşkusuz ki teknik direktör Şenol Güneş...
Güneş göreve geldiği günden bu yana tecrübesini, ustalığını konuşturdu. Siyah-
Beyazlı takımın bu başarıyı hak ederek elde etti. Özellikle Gökhan Töre, Mario Gomez ve Oğuzhan Özyakup Beşiktaş'ın başarısında ön plana çıkan isimler oldu. Sadece onlar değil; Cenk Tosun, Necip Uysal, Atiba ve Tolga Zengin de performanslarını artırdı.
Güneş şimdi; Quaresma ve İsmail Köybaşı, Kerim Frei gibi isimleri kazanmaya çalışıyor. Şenol Hoca, sezon başından bu yana yaptıklarıyla Beşiktaş için ne kadar doğru isim olduğunu gösterdi.
Kara Kartal, şampiyonluğun en büyük favorisi ama yine de çok dikkatli olunmalı.
Özellikle savunmada zaman zaman yapılan hatalar bu güzel takıma yakışmıyor. Eskişehirspor maçında farklı bitmesi gereken mücadele, ev sahibi ekibin direkte dönen topuyla, başka bir deyişle ahlar-vahlarla bitmesi akıl alacak gibi değildi. Futbolun şakası olmaz. Beşiktaşlı futbolcular daha dikkatli olmak zorundalar.

Necip Uysal bir başka
Kartal'da özellikle ön liberoda oynayan Veli ve Tolgay'ın sakatlıkları önemli eksiklikler. Bu iki futbolcunun da takıma katılmasıyla Beşiktaş daha da güçlenecek.
Beşiktaş'ta alkışlanacak futbolcuların başında özkaynak düzeninden gelen sevgili Necip Uysal geliyor. Necip, Beşiktaş'ta sakatlıkların çok olduğu dönemde hızır gibi yetişti.
Bugün Necip gibi bir futbolcuyu transfer etmeye kalksanız milyon euroları gözden çıkarmanız gerekir.
Genç Necip mevkii dert etmeden varını yoğunu ortaya koyuyor. Ancak zaman zaman bu genç arkadaşımız hak etmediği eleştiriler alıyor. Beşiktaş taraftarı artık Necip"e destek olmalı.
Bu arada Milli Takımımıza Çek Cumhuriyeti karşılaşmasında başarılar diliyorum.
Gerçekten bizim için çok önemli bir mücadele olacak. Fatih Terim'e inanan bir futbol adamı olarak bu zorlu süreçten alnımızın akıyla çıkacağımıza inanıyorum.

Tuğrul Yenidoğan'a veda
Hepimiz bir gün fani dünyaya veda edeceğiz ama sevgili dostum Tuğrul Yenidoğan'ın ani ölümü beni derinden yaraladı.
Kendisini çok eskiden bu yana tanırdım.
Ne yazacağımı, ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah, gani gani rahmet eylesin.

Beşiktaş camiasının başı sağ olsun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor