Sinan Vardar

Sinan Vardar

29 Ekim 2015 | Perşembe

İyi ki varsın Beşiktaş

Henüz ekim ayındayız ama Beşiktaş gün geçtikçe gücünü gösteriyor.
Bu takdir edilecek ve Beşiktaşlıları heyecanlandıran bir gelişme.
Siyah-beyazlı takımın son oynanan Antalyaspor maçında gösterdiği performans taraflı tarafsız tüm futbolseverlere "İyi ki varsın Beşiktaş" dedirtti.
Umarım bu tablo böyle devam eder ve Beşiktaşlı taraftarlar artık hasretiyle tutuştukları şampiyonluğa kavuşur.
Beşiktaş bugünlere 2012 yılındaki FEDA sezonuyla geldi. Samet Aybaba'nın öncülüğünde kurulan o iskelet kadro bugün 4. sezonunda.
Bilic kadroyu bozmadı ve geliştirdi. Şenol Güneş'in başa gelmesiyle Beşiktaş, bu sezona fırtına gibi başladı ve oynadığı futbolla göz kamaştırıyor.
Beşiktaş bu sezon son yıllardaki en zengin futbolcu kadrosuyla mücadele ediyor. Töre, Gomez, Oğuzhan, Tolga ve Atiba formlarıyla dikkat çekiyor.
Necip kendini müthiş geliştirirken, İsmail Köybaşı performansıyla sol kanada ilaç oldu. Quaresma her zamankinden daha istekli ve takıma yarar sağlama peşinde. Antalyaspor maçında atılan 5 golün 3'ünde onun imzası olması önemli bir ayrıntı.

Gölge etmesinler

Hemen hemen tüm futbolcularda gözle görünür bir performans artışı var. Tabii bu ışıldayan tablonun mimarı hiç kuşkusuz ki ustalık döneminde önemli işlere imza atan Şenol Güneş... Güneş'in perde arkasında bütün sorunlara göğüs germeye çalıştığını biliyorum. Beşiktaş camiası Güneş'e bugünden daha fazla destek vermeli.
Beşiktaş; teknik kadro, futbolcu ve taraftarıyla başarıya odaklanmış durumda.
Bu tablonun devam etmesi için artık Beşiktaş'ı yönetmeye çalışanların gölge etmemesi şart.
Böyle bir fırsat en son 2004 yılında gelmişti ama iç ve dış etkenler Beşiktaş'ı başarısızlığa itip; siyah-beyazlı camiayı kayıp yıllara sürüklemişti.
Beşiktaş'ın kapısına yine büyük bir fırsat geldi.
Bu fırsat kaçmaz. Bu fırsat kaçırılmamalı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor