Sinan Vardar

Sinan Vardar

24 Nisan 2016 | Pazar

Alexis Beşiktaş’a karşı!

Beşiktaş Süper Lig'de şampiyonluğa gidiyor. Oynadığı hemen hemen her maçta rakiplerine oyun üstünlüğünü kabul ettiriyor.
Sosyal medya Beşiktaş'ın harika golleriyle donanıyor ama bu takım belki de yapılan rezalet bir transfer yüzünden şampiyon olamayacak. Dün sahada Alexis Delgado rezaleti yaşandı.
Akhisar'ın attığı tüm gollerde Alexis'in imzası vardı. Beşiktaş'ın güle oynaya kazanacağı bir maçı inanılmaz bir şekilde rakibe hediye etti. Beşiktaş'ta futboluyönetenler daha ne duruyorsunuz, altyapıda Beşiktaş forma aşkıyla dolu olan gençler bu Alexis'ten çok daha iyi performans gösterir. Allahtan maçın 90. dakikasında Cenk Tosun sahneye çıktı ve şampiyonluk yolunda çok önemli puanı kazandırdı. Helal olsun Cenk'e...

Ah şu savunma
Beşiktaş, dün kazansaydı öncelikle Fenerbahçe'ye psikolojik baskı da kuracaktı ama son anda gelen 1 puanın şampiyonluk golü olabileceğini düşünüyorum.
Beşiktaş dün yüzde 70 oranında topa sahip olurken tam 12 gol pozisyonuna girdi. Sadece kaleye gelen 4 atağın 3'nün gol olması Beşiktaş'ın savunmasının durumunu ortaya koyuyor.
Beşiktaş maçın son anlarında mecburen risk alırken kaybedeceği maçı berabere bitirmesini bildi.

Muhteşem taraftar
Süper Lig'in bugün de en büyük favorisi Beşiktaş. Daha önce de yazdım;
Beşiktaş'ın en büyük itici gücü muhteşem taraftarı.
Dün de taraftar Manisa'da tribünleri doldurarak takımlarına olan desteğini gösterdiler. Akhisar gerçekten müthiş işler yapıyor. Dün bu takımı Gekas ayakta tutuyordu şimdi Rodallega ile büyüklere kafa tutuyorlar.
Bugün Trabzonspor- Fenerbahçe karşılaşmasını sevgili dostum Muharrem Usta ile birlikte Trabzon'da izleyeceğim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor