Sinan Vardar

Sinan Vardar

01 Mayıs 2016 | Pazar

Süper ötesi

Maçın özeti şu; Kara Kartal dün Arena'da muhteşem taraftarını arkaya alarak Kayserispor'u sürklase etti. Siyah-beyazlı takım şampiyonluğa öylesine inanmış ki, sağlı sollu ataklarla ve ardı ardına atılan gollerle kendisine gönül verenleri mest etti.
Beşiktaş dün süper ötesiydi.
Maçtan sonra kimden övgüyle bahsedeceğimi şaşırdım.
Yıllar önce rahmetli Barış Manço'nun yarışan her çocuğa söylediği gibi; 10 puan, 10 puan, 10 puan...
Kartal yürekli futbolcuları ve teknik kadronun hepsini alınlarından öperim.

Beşiktaş şampi...
Geçtiğimiz hafta içinde yaşanan antrenmanlardaki gerginlikler belli ki takımı olumlu etkilemiş. Maçın en önemli anı; Quaresma'nın siyahbeyazlı takımın 3. golünü attıktan sonra yedek kulübesine gidip Gökhan Töre'yi alnından öpmesiydi. Bu takımda arkadaşlığın ne kadar kutsal olduğu bundan daha güzel anlatılamazdı..
Hep eleştirdiğim savunma olgusunda özellikle Marcelo'nun müthiş performansına alkış tuttum.
Şenol Güneş 3-0'dan sonra ciddiyetini korudu ve sarı kartı bulunan Quaresma ve sahanın o dakikaya kadar sahanın yıldızı Oğuzhan'ı çıkararak çok doğru değişikliklere imza attı. Gomez'in kaçırdığı penaltı da varsın nazarlık olsun.
Beşiktaş'ın dünkü futbol şovundan sonra kuşkum kalmadı; bu takım şampiyon olacak.
Çok büyük aksilik yaşanmazsa bu yıl Türkiye'nin dört bir yanında Beşiktaşlılar, şampiyonluk şarkıları söylenecek. Tabii ki; daha üç hafta var ama artık Beşiktaş için 'Şampi...' diyebiliriz.

Beşiktaş hepimizin
Beşiktaş'ın şampiyon olması tüm Beşiktaşlıları mutlu ediyor. Ancak daha önce de yazdım ben ve benim gibi Beşiktaş'ı menfaatsiz sevenlerin, kulübün geleceğiyle ilgili ciddi kuşkuları var. Bununla ilgili önemli detayları sizlere sunacağım.
Çünkü Beşiktaş hepimizin...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor