Sinan Vardar

Sinan Vardar

05 Mayıs 2016 | Perşembe

Geri sayım!

Bu sezon oynadığı süper futbolla gönüllerin şampiyonu olan Beşiktaş, bu unvanını resmi olarak taçlandırmak için ligin son 3 haftasına odaklandı. Bu başarıda Şenol Güneş ve öğrencilerinin büyük emeği var. Özellikle Güneş'i takıma kazandıranlara teşekkür ederim! Futbol her sonuca açıktır ama her Beşiktaşlı gibi şampiyonluğa can-ı gönülden inanıyorum. Doğrusu ben lig yarışının bitmesine çok az bir süre kala geri sayımdayım.
Geçen haftaki yazımda bardağın dolu tarafının yanı sıra boş tarafından biraz bahsederek kulübün geleceğinden endişeli olduğumu yazmıştım.
Bu yazımın ardından çok olumlu yorumlar aldım.
Sayın Başkan, ben de size oy atan birisiyim. Sizden çok çok umutluydum.
Öncelikle yıllarca benimde büyük mücadele verdiğim zihniyete karşı hesap soracağınızı söylemiştiniz.
Ancak aradan 4 yıl geçmesine rağmen o döneme ait "Ernst and Young" bağımsız denetim raporunu açıklamadınız. Neden açıklamıyorsunuz, anlamak mümkün değil.
Sizler göreve geldikten Beşiktaş'ı taraftara açacağınızı belirtip üye giriş ücretini bin 200 liraya düşürdünüz.
Ancak bu kararı aldıktan sonra işinize geldiğinizi üye yapıp, işinize gelmeyeni beklettiniz. Bakın 2015 yılının son günlerinde 5 bin kişinin aidatı birileri tarafından yatırıldı! Artık arkanızda bindirilmiş kıtalar var. Efsane Başkan Süleyman Seba'yı başkanlıktan eden zihniyet sizin yanınızda.

Ne gerek var bunlara!
Peki takım şampiyonluk yarışına giderken neden en kritik haftada kongre yapıyorsunuz? 5 bin kişinin bir anda aidatının yatırıldığı bir kongrede neden çekiniyorsunuz? Siz değil miydiniz yıllarca "Maç günü kongre olur mu?" diye eski yönetime isyan eden! Bu takım "Şeref'iyle, Hakkı'yla" şampiyon olduktan sonra bu kongre yapılsa daha iyi olmaz mıydı?
Genç bir Beşiktaşlı kardeşimiz aday olmak istiyor, noter tasdikli imza gerekiyor diye bu arkadaşımız imza topluyor.
Bu nasıl demokrasi! Tüzüğe göre mali kongreden iki hafta öncesinde tüm üyelere mali tabloyu göndermek zorundasınız. Ama son yıllarda her mali kongre öncesi kulübün bilgisayarlarına virüs giriyor ve ne hikmetse kongre üyeleri mali tabloyu incelemiyor.
Mali tablo henüz hiçbir üyenin eline ulaşmadığına göre bu yıl da gelenek bozulmadı ve yine mi virüslendik!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor