Sinan Vardar

Sinan Vardar

12 Mayıs 2016 | Perşembe

Taraftarın şampiyonluğu

Beşiktaş çok büyük ihtimalle pazar günü hak ettiği şampiyonluğa ulaşacak. Bu şampiyonluk Kara Kartal'ın her şampiyonluğu gibi %100 hak edilmiş, alın teriyle, azimle, hırsla kazanılmış şampiyonluk olacak. İnanın bana bu satırları yazarken Beşiktaş'a gönül vermiş olmanın gururunu yaşıyorum.
Pazar gününden itibaren Türkiye, Beşiktaşlıların coşkusuna tanık olacak ve şampiyonluk nasıl kutlanacak herkes görecek. Beşiktaş'ın kazandığı bu önemli başarıda en önemli pay; kulübe gönül vermiş, iyi günde ve özellikle de kötü günde kulübüne sahip çıkan taraftarlarındır. Gerçekten bu taraftarın eşi ve benzeri hiçbir yerde yok.
Beşiktaşlı taraftarlar tribünde çok iyi organize olurken masa başı oyunlarına karşı sosyal medyada birlik oldu. Beşiktaşlılar dosta, düşmana bir olunca neler başarabileceklerini herkese gösterdiler.

Güneş açtı
Teknik Direktörü Şenol Güneş de ustalık döneminde Beşiktaş'a çok anlamlı bir şampiyonluk kazandırıyor.
Güneş, bu yarışta bir çok zorluğa göğüs gererken bunu kamuoyuyla paylaşmamaya özen gösterdi.
Futbolcuları şampiyonluğa sürekli inandırdı. Takımda hiçbir futbolcuyu ayırmadığı gibi, oyuncuların performansının artması için bir müthiş bir öğretmenlik dersi verdi.
Şenol Güneş, pes etmeyen Karadenizli inadını takıma yansıttı. Çok eleştirdiğimiz, vurdumduymaz dediğimiz Quaresma bile bambaşka bir futbol anlayışına büründü. "Bitti" denen Mario Gomez; Türkiye'de Kral, Dünya Şampiyonu Alman Milli Takımı'nın yeniden gol ayağı oldu.
Cenk Tosun, Milli Takımımızın en önemli gol silahı konumuna geldi.
Güneş, zor günlerde eleştirilen futbolcularına sahip çıktı, onlara çok kritik anlarda görev verdi. Şunu söyleyebilirim;
Şenol Güneş artık Beşiktaş tarihinde çok önemli bir sayfada yer alacak.

Kongreye sahip çıkın
Pazar günü Osmanlıspor maçının yanı sıra, Beşiktaş'ın bence çok önemli bir kongresi var. Umarım Fikret Orman, bu şansı iyi değerlendirir ve iyi bir yönetimin kurar. Sayın Başkan, Beşiktaşlı bindirilmiş grup ve derneklerden bıktı, usandı.
Beşiktaşlı kongre üyeleri kongreye sahip çıkmalı, özellikle kulübün mali yönden nereye doğru gittiğini iyi araştırmalı. Dikkat, yarın çok geç olabilir!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor