Sinan Vardar

Sinan Vardar

19 Mayıs 2016 | Perşembe

Keyif zamanı

Dünkü Torku Konyaspor-Beşiktaş maçını izlerken gözlerimin önünden Beşiktaş'ın şampiyonluğu bir film şeridi gibi geçti. Şenol Güneş ve öğrencileri, gerçekten 'anlatılmaz, yaşanır' dedikleri türden bir başarıyı gerçekleştirdi.
Bu şampiyonluk çok ama çok önemliydi.
Umarım Beşiktaş'ı yönetenler bu şampiyonluğu daha da ileri taşırlar.
Hedefe ulaştıktan sonra bu tür maçları oynamak zordur. Böyle durumlarda şampiyon takımın üzerinde her zaman, şampiyonluğun dayanılmaz rehaveti vardır. Ama Beşiktaş'ın bu şampiyonluğu elde etmesinde büyük rol oynayan Jose Sosa, dün akşamki maçı müthiş bir golle bizlere bir kez şapka çıkartarak başlattı.
Beşiktaşlılar Sosa'nın güzel golüyle keyif yaparken; bu sezonun iki gerçeği sahaya yansıdı. Biri Beşiktaş savunmasında yaşanan kademe hataları, ikincisi Aykut Kocaman'lı Konyaspor'un alkışa değer futbolu...
Konyaspor ardı ardına bulduğu iki golle bu sezonun en başarılı ekiplerinden biri olduğunu gösterdi.
Konyaspor bu sezon 34 maçta 66 puan topladı; gerçekten çok iyi iş!
Beşiktaş'ın maçın özellikle ikinci yarısında kaybetmeye karşı koyduğu mücadele, bu takımın her kazanmaya alışmış olduğunu gösteren bir gerçekti. Bu çok önemli bir ayrıcalık...

Hedef daha ileri
Beşiktaş çok istediği şampiyonluğu elde etti; şimdi keyif zamanı...
Kara Kartal, Türkiye'nin en iyi futbolunu oynuyor ama savunmasına bir çare bulunmalı. Bu takım bir de iyi savunma yaparsa, Avrupa'da da iş yapar.
O yüzden Beşiktaş'ın nokta transferlere imza atması şart.
Bugün kutlama var. Beşiktaşlılar hak ettikleri şampiyonluğu büyük olgunlukla kutlamaya devam ediyor.
Futbolu çok seviyorum ama Beşiktaş şampiyon olunca futbol sanki başka bir güzel.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor