Şirin Berber

Şirin Berber

05 Şubat 2010 | Cuma

Bal kaymak

"Keçi boynuzu" demiş Cengiz abi. Güzel tarif, o hamleleri bir sonuçlandırsa bal kaymak yazardı herhalde. Faydası kadar zararı var. Niyeti iyi ama. Öğrenmek istiyor, yapabildiği kadarını uyguluyor. Belli ki Şenol hoca sınırları çizmiş. Elbette o paranın futbolcusu değil fakat tutturursa, o teşebbüsleri netice alır hale getirirse faydalı olur. Alanzinho'nun yerli versiyonu gibi bizim uşak Engin. İki uçlu mızrak gibi, sana da batabilir karşı tarafa da. Şükür, Broos'tan sonra rakibi deliyor bizim silahlar. Colman'da bir tutulma var. Gerçek kapasitesinin yarısıyla oynuyor. İzlediğim kadarıyla çok büyük futbolcu. Özel yeteneklere sahip. Atılması gereken yere en erken zamanda ulaştırıyor topu. Kale önünde etkili, pas, çalım, şut, asist her şey yapabilir görüntüsü var. Arkadaşlarının tersine, Şenol hocalı dönemde geri gidiyor. Hocam o işi çözer sanıyorum.

Teofilo iyi futbolcu...

Takımın hırsı, kazanma isteği süper. İşte böyle, 4 kırmızı 11 sarı görme hakkı var bir takımın, maçı kaybetmemek için her şeyini ortaya koyacaksın. O kararlılığını gördüm kadronun. Belediye oyununda biraz ölçü kaçtı ama hoşuma gitti. Hocamın o ayarı da vereceğine inanıyorum. Her işi hocaya yüklüyorum farkındaysanız. Esası o da onun için. Söylemiştim, tüm birimler hocaya hizmet edecek. Her şart ve ortamda hocanın otoritesi korunacak. Olabilir, uygulama doğruları % 100 tutmayabilir. Başka fikir söylenebilir ama hiç önemi yok. Dışarıdan içeri giren her fikir çok doğru olsa bile zararlıdır. Ne gelirse hocadan gelecek, başkası yalan diyorum. Aha yazıyorum bu Teofilo iyi futbolcu. Kısa süre oynadı anlaşılmaz diyorlar ya. Sayfaya girdi silinmez artık, çocuk iyi. Futbolu biliyor, tekniği, fiziki yapısı, ustalığı yeterli. Sorun Trabzonspor'un bu değeri nasıl kullanacağında. Mevcut malzeme sıkıntılı, bir sisteme uydurmak zor. Yükün ağırlaştığı ortamlarda bir yerden kopuyor zincir. İkili forvet oynadığında orta saha tutmuyor, açıklı çıktığında Teo ya da Umut kulübede kalıyor. Son oyundan çıkardığım ikisi de oynamalı, kalanlar ondan sonra dizilmeli.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor