Şirin Berber

Şirin Berber

11 Şubat 2010 | Perşembe

Her yer Trabzon

Trabzonlu teknik adamların doğrandığı ortamda bir o kaldı elde. Mazallah Şenol Güneş'in yaptığını bir İstanbul hocası yapsaydı ortalığı ayağa kaldırırlardı. Memleket takımlarını bıraktım "Kripton" a hoca yaparlardı. Teknik olarak açıklaması yok. Üç günde, bir takım bu kadar değişemez. Fakat gören yok. O becerinin karşılığında bir ufacık teklif bile yok. Diyecek daha çok şey var fakat hakem Hüseyin Göçek bırakmadı dakika 22'de. İlk defa kendisine iş düştü, sahada oluş sebebine uygun davranması gerekiyordu. Alanzinho, kaleci Hasagiç'in karşısındaydı iki rakip arkadan yandan, dizden bacaktan biçtiler. Tartışılacak hiçbir şey yoktu. Bariz gol şansı, son adam ve kırmızı kart, penaltı…. "Devam" dedi. Ne diyelim memleket futbolu işte, vardır hakemin bir bildiği. 15 dakika sonra Giray hesabı kapattı. Hakkını helal etmemişti kulübe arkadaşına! Etrafı dinledim, tirbünler sana hakkını helal etti bilesin evlat. Tüm hesapların ötesinden koşuyor Şenol hoca. Saldırıyor Trabzonspor. Bir oyun modelini oturtmaya çalışıyor. Skora bakmadan sistemi işletiyor bordo-mavililer.

Taraftar kusursuzdu

Alan daraltma işi tamam. Savunmanın atak hazırlığına katılımı tamam. Rakip yarı sahaya geçtikten sonra sıkıntı başlıyor. Orada bir organizasyon eksiği var. Bireysel olarak katılım sorunu var. Biraz bencil biraz da beceriksizlik hareketi kesiyor. Atağı sonlandırmada problem yaşıyor Trabzonspor. Seken toplar işi de iyi çalışılmamış, dönen toplarda atak yiyor Trabzonspor. Duran toplardaki farklılık gözümden kaçmadı. Netice alır işler yapıyor bizim çocuklar. Taraftarın harekete katılımı kusursuz. İçeri dışarı demeden bize her yerde Trabzonspor'u yaşatıyorlar… Aman yanlış anlaşılmasın Rize zaten bizimdi… Bir tebrik de Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve talebelerine. Hiç oyundan düşmediler son ana kadar turu istediler. Gecenin en formsuz ismi Hakem Hüseyin Göçek'ti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor