Şirin Berber

Şirin Berber

27 Şubat 2010 | Cumartesi

Penaltıyı es geçti

Ağır bastı Antalyaspor. Teknik kalitesi sahadan sildi Trabzonspor'u. Önceki oyunlarda sağlam bir savunma vardı elde, onu tamamlayan iki ön libero. Colman yoktu, kalanları da tüketti ev sahibi. Ceyhun'un da hiçbir şey yapmadığı bir ortamda, beş kişi eksik savundu Trabzonspor. Daha ilk devrede farka gitmeliydi Antalya. Bu kadar rahat pozisyon bulacaklarını hiç hayal etmediler. Hazırlıksız yakalandılar. İlk devrenin özeti; Antalya oynadı, Trabzon seyretti. Şenol hocamın tecrübesine yakışmadı. Bu derece uyumsuz bir orta saha ve hücum hattı kurgulanır mı? Koca Trabzonspor 45 dakikada bir sağlıklı atak yapmaz ise başka ne denir? Boşa hayal kurmayalım, bu kadrodan bir şey olmaz. Kurulumu yanlış çünkü. Bir bir iyi futbolcu oldukları tartışılır, bir arada hiçbir şey yapmadıkları kesin.

Pozisyonu nasıl atladı
Şu önde oynayanların futbolculuğu tartışılır aslında. Hiçbiri oynadığı mevkinin özelliklerini taşımıyor. Nerede, ne zaman, ne yapacakları belli olmayan bir yapıları var elbet. En olmadık çalımları peş peşe yapabilir, en zor pası da verebilirler. Fakat uzun sürmez, istikrarı olmaz. Standartları yok çünkü. Belli ki arada fırçalamış Şenol hoca. Bir damla formaya yakışır davrandılar. Arkada ortada oyunu kurdular ceza sahasının etrafına topu taşıdılar. Bu sefer de hocaları yollayan, kulübü hedefinden koparan 'gol vuruşu' meselesi ortaya çıktı. Umut'a gol attırmak hiç de kolay değil. Son bölümde Teofilo girdi içeri. Şimdi ben ne diyeyim? Fatih Tekke'nin yerine alıyorsun Umut'un arkasında bekletiyorsun. Olacak iş mi? İlk 11 yazılırken ilk önce Teofilo'nun adı yazılır. O pozisyonda penaltıyı görmeyen hakem iyi maç yönetmiş olamaz...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor