Şirin Berber

Şirin Berber

04 Mart 2010 | Perşembe

Adı başka olsun

Sezonun sonu gelmeden yine hedeften koptu Trabzonspor. Kaç oldu? 25 mi, 27 mi? Her haziran her şey tamamdı, şubat, marta varmadan topladık valizi. Hoca kötüydü... Kaleci tutamadı... Golcü atamadı... Hakem vermedi... Birbirinden farkı olmayan onca seneler. Noktayı koydu Şenol hoca: "Şampiyonluk araçtır, esas amaç kulüp değerlerinin yükselmesidir." Söylem güzel. Hem güzel, hem doğru! İyi de nasıl olacak bu iş? 26 kere denenenden farklı ne yapılacak? İsimler aynı, söylem farklı. Öncekileri hatırlamak zor, son hazirana dönelim. Ferhat, Tjikuzu, Engin, Zafer Yelen ve Belçika'nın en iyi hocası! Geçen sene yapılamayanı yapacaklardı. Önü arkası tamamdı ortaya takviye olmuşlardı. Sadece Engin kaldı elde, onun da sezonu bitireceği şüpheli. Yani 2009'un haziranında söylenenlerin hepsi boş çıktı. Yıldız olarak geldiler ama hiç ışık vermeden kayıp gittiler.

Büyük değişim gerekli

Kulüp değerlerine dönelim yine... Sahip olunanların üzerine ne konulacak ona bakalım. Para işlerinden anlamam, sahanın içinde kalacağım. 9 numaralı forma ne olacak? Yanında etrafında kim dolaşacak? Kaç zamandır oraya uygun adam bulunamayan sol açığa nasıl çare üretilecek? Umut, Alanzinho, Engin, Gabriç ve neresinden sakat olduğu anlaşılamayan Yattara duracak kulüp değerleri yükselecek he? Zor iş be! Tazminat yazıyor sözleşmelerde. Feshetmek zenginlik ister. Bebeler bonkör davrandı diyelim. Sonrası yine olmaz. 3 formanın içini doldurmak için 300 futbolcu alması gerekiyor bizimkilerin. Bir dahaki sene bu zamanlar aynı şeyleri 27. kere yazmamak için bir an önce çözüm bulunmalı ve bir şey yapmalı. Ama ne? Sadece isimleri değiştirmeyi denesek yeter mi acaba?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor